Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Oscar_77

Oscar_77

Medlem
  • Plats Tyresö
  • Sysselsättning Student HHS
  • Registrerad 2006-02-09
  • Senast aktiv 2009-01-30
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Oscar_77 har skrivit i forumet.

1

Om man ändå kunde få köpa ett batteri till rabatterat pris, eller få NÅGON slags tröst? Det hjälper ju inte direkt att batterifan kostar 1395:-

Hej, det här är en ren missnöjesdeklaration. Batteriet på min 17" MacBook Pro -07 exploderade plötsligt igår. Svällde upp som en ballong och sprack. Först blev jag rädd att det skulle läcka eller ta eld, men efter lite googlande fick jag klart för mig att det inte händer med den här batteritypen.

Idag ringde jag Apple Care och berättade vad som hänt, och snällt nog skulle de kontrollera om jag kunde få ett nytt batteri. Men tyvärr så hade garantitiden gått ut, så jag får köpa ett nytt.

Jag vet att sånt här händer om man har otur som jag, men det hindrar mig inte från att bli lite sur. Dessutom har en pixel dött, mitt på skärmen, och det ville dom inte göra något åt, inte ens under garantitiden.

Det känns inte bra. Ett exploderande batteri, hallå? Hela datorn höll på att bändas sönder under trycket. Jag är trogen Mac-fantast sedan länge, så det här svider lite extra.

Usch!

1