Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
EmilThaQenan

EmilThaQenan

Medlem
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning Jobbar som "byggare" utav video utrustning och diverse i lund
  • Registrerad 2006-02-18
  • Senast aktiv 2010-11-29
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen EmilThaQenan har skrivit i forumet.

1

Någon? hade varigt underbart!

emil_hakansson@hotmail.com

Jag sitter med samma problem nu och är måttligt arg över detta, har gömt undan förstärkaren och vill ju självklart kunna styra volymen på datorn med fjärrkontrollen till iMacen när jag kör frontrow. Det måste ju finnas ett sätt annars är det ju SKIT rent ut sagt! imed att man kan sänka volymen i Itunes så måste det ju finnas ett sätt? snälla hjälp uppskattas snabbt

// EMil

bt-musen har bara en knapp och ingen scroll, undrar bara vilka musmattor som rekomenderas för bästa *presicion* är nybliven switcher och musen känns inte som en del av min arm längre, som den gjort i många år med PC´n, har fibblat med inställningarna så gott det går och nu tror jag den sista åtgärden är en musmatta som "mac musarna" kan läsa av bra...ska man välja glas(icemat), Q-pad (gummi),Func(hårdplast) kom med tips på vad som funkar bäst så att man itne behöver köpa en av varje och pröva sig fram..

// Emil

har presis samma problem med min intel-mac...ikonen kommer upp sen försvinner den. Har hört att detta ska funka fint under rosetta?

1