Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
surfjoan

surfjoan

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning G3 ägare, mest som ett projekt att lära mig mac
  • Registrerad 2006-02-28
  • Senast aktiv 2006-12-06
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen surfjoan har skrivit i forumet.

1

Hej
är det någon som vet vad för typ av wlanmodul som passar till en gammal iMac G3 från 2002. Jag antar att man kan sätta i ett airportkort under datorn men vilken modell är det som passar? Som alternativ till denna kanske man skulle kunna använda en wlan sticka till usb porten, eller vad tror ni? Datorn kör osX 10.3

Går det att ställa in Mail så att det inte "popar" bort mina mail från servern utan lämnar en kopia kvar, eller måste jag köra Thunderbird?

Har du nått tips nu då. Om det står att 5gb ska vara upptaget men när jag klickar på de mappar som syns under "utforskaren" så får jag itne ihop det till mer än 2,3gb som skulle vara upptaget. Vart kan resten gömma sig?

Ursprungligen av Björn Leander:

Var är det för G3 förresten? Om det är en iMac G3, har du då uppdaterat Firmware?

Det är en G3a (summer 2001) och den hade nya firmwaren redan. Är det sen bara att plocka bort programmen rakt av eller lämnar de "spår" som de kan göra i windows (registret etc..)

Jag har äntligen lyckats att få min gamla G3a att starta upp genom att installera Os.x på den. Nu är jag inte så hemma i macvärlden men när man installerar ett nytt os över det gamla i windows så installerar det nya över det gamla. Men nu när jag installerade osx så verkar det gamla crashade os 9 ligga kvar. När installationen av os x började stod det att det fanns 5gb ledigt men jag trodde att det nya skulle skriva över det gamla, men nu har jag bara 3 gb ledigt efter isntallationen. Så hur ska jag göra för att bli av med allt det gamla som ligger och skräpar?

Hur varm ska en G3a utan fläkt bli på ovansidan. Min blir rätt varm känns det som, inte het men men mer än ljummen. Sen luktar det varm elektronik om den, typ som det gör om gamla teveapparater.

1