Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
johnpaul

johnpaul

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2006-04-12
  • Senast aktiv 2015-06-24
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen johnpaul har skrivit i forumet.

1

Såg att någon nämnde samma problem under en tråd om flimrande skärm, men det är inte vad detta handlar om.

Efter att ha haft min MB i två dagar började den blinka, plötsligt ändra ljusstyrka, när jag kör den på batteriet. Såg så småningom att blinkandet berodde på att den byter strömprofil, och de olika strömprofilerna hade olika ljusstyrka inställt.
Men varför byter datorn till nätadapterprofil när den går på batteri? Efter en knapp sekund byter den tillbaka till batteri. Om det varit tvärt om, att den bytte till batteriläge när jag har i nätsladden hade det väl varit glapp i laddaren, men detta förstår jag inte vad det beror på.

Fel på batteriet? Någon som vet?

Efter uppdatering på min pb12 buggar eyetv2 nästan varje gång jag ser på tv. Ibland försvinner ljudet, ibland får jag meddelandet "insufficient usb2.0 bandwidth" och inget funkar. Måste starta om datorn för att det ska fungera igen, räcker inte med att logga ut. Ibland hänger sig programmet, ibland hänger hela datorn. Jag har aldrig haft några problem med eyetv innan uppdatering, första gången det hände var direkt efter uppdateringen...

Jag har inte märkt någon skillnad med fläkten, men min pb12 har ju alltid varit skitvarm och maxat fläkten för ingenting.

Med uppdateringen 10.4.9 fungerar K800 med isync, men fortfarande inte med adressbok.

Jag skulle just surfa in på google och skrev in adressen i fältet och tryckte på enter. Då kommer jag till en helt annan sida, sveriges.se. Jag testade igen men samma sak hände. Då startade jag om datorn och problemet var borta. Det kändes lite virusaktigt.. Är det någon som vet vad det kan ha varit?

Jag hade också ett konstigt problem med google. Skrev in adressen och tryckte på enter och kommer till en annan sida, sveriges.se. Det hände ett par gånger men efter omstart fungerar det igen. Kändes lite virusaktigt..någon som vet vad det kan berott på?

1