Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
monophonic

monophonic

Medlem
  • Plats Nacka
  • Registrerad 2006-04-30
  • Senast aktiv 2012-12-10
  • Antal inlägg 101

Foruminlägg

De senaste inläggen monophonic har skrivit i forumet.

Okej, kör du som jag med unblockus och appletv?

Hej! Använder netflix med hjälp av unblockUs till min atv, nu verkar jag ha fått problem med detta. Någon mer som inte längre kan använda tjänsten? Borde bero på den svenska lanseringen, vill höra om andra har fått det att lira innan jag säger upp det.

/Mattias

Nevermind, löste sig genom att avinstallera och installera om plex.

Hej. Jag har just installerat plex på nya apple tvn (4.3), jailbreakade med seas0npass och installerade enl. anvisningarna på wikisidan på plexapp.com.
So far so good, men den plockade hem en gammal version av plex, 0.6.7 men när jag kör update och upgrade kommandot i terminalen så verkar inte plex uppdateras till nyare versioner. Någon som har koll på varför?
Tacksam för svar.
/Mattias

Tack för svar!
Jag har dock problem med att få plex plocka hem undertexter. Jag har kryssat i opensubtitles i media server inställningarna, dock hittar den ofta inte dessa, även om jag hittar rätt subs på opensubtitles hemsida. Någon annan som dras av detta problem? Det bästa vore kanske om man själv kunde ladda ner undertexter och knyta dom till en film/serie i media servern?

Hej! Jag funderar på att köpa en ATV 2 och installera plex klienten och där med flytta bort min iMac från vardagsrummet. Ett par frågor har dykt upp, funkar det att streama HD material med .11g wifi eller krävs det n standard för detta? Hur fungerar det med subtitles? Jag har inte helt fått grepp i hur Plex fungerar med det, jag laddar nästan alltid hem dessa separat, men ibland så har plex själv hittat, om jag fattat rätt. Dock har jag aldrig fått det att fungera med min iPad. Hur som helst, kan jag ladda ner separata subs och välja dessa i Plex till Apple TV?

Ursprungligen av Papperskatt:

Vad har du för bank? De flesta bankerna har ju egna appar.

Jo, visst. Jag har Nordea och deras app, men jag värdesätter ett snabbt inlogg vilket Mitt Saldo ger, samt att man kan koppla fler än en bank till tjänsten. Dock vore det kul att se någon duktig programmerare utveckla Mitt Saldo vidare så man kan göra mer i appen, vilket man ju verkar kunna göra med Bankdroid.
Programmeraren Björn Sållarp låter utvecklare fritt använda sig av hans app för att utvecka den Mitt Saldo - Mobilbanksapplikation för Nordea, Swedbank, Handelsbanken och ICA Banken till iPhone | blog.sallarp.com.

Ursprungligen av ;:

En liknande app till iPhone drömmer jag om. Har Mitt saldo, men skulle vilja ha en bättre variant, där man kan se kontoutdrag och annat i appen och inte via mobilbankernas hemsida!

Hur ser det ut för er nu? Hackar filmer fortfarande?
Jag har det problemet, kör min iMac kopplad till tvn via HDMI, om jag kör filmen i datorn funkar det finfint, men när jag kör filmen på TVn så hackar det som tusan, dock om jag går ur fullscreen mode och kollar på filmen via TVn så hackar den inte. Mycket irriterande, är det voddler eller mig det är fel på?

Hej.
För länge sedan installerade jag ett plugin till Safari som heter Keywurl, något sort autofill plugin. Efter någon uppdatering av Safari så funkar ej denna plug, i stället får jag upp ett felmeddelande varje gång jag startar Safari, se bild.
Jag skulle gärna avinstallera den, men jag kan inte hitta någon fil som skulle kunna vara detta plugin, någon som har en idé på hur jag blir av med detta störiga felmeddelande?

Mvh

Efter att jag uppdaterade min iPhone så verkar det ha blivit något knas med sensorerna som känner av ljuset där man befinner sig. Displayen är på lägsta ljusstyrka och ändrar sig inte först man sätter telefonen mot en ljuskälla i ett antal sekunder, när man låst den och låser upp den igen så är displayen mörk igen. Någon som känner igen detta problem eller har någon slags lösning? Har precis återställt den, men den vill inte funka för det.

Man måste vara uppkopplad då Google maps laddar ner kartor när det behövs. Den sparar ju inga kartor.

Ingen tredjepartsmjukvara för GPS än sålänge vad jag har sett.

Tror inte att det kommer någon ny iPhone i Januari, inga indikationer på det.

Safari kraschar väldigt ofta för mig nu för tiden, såg att det brukar göra det för henkebarn också, har du kommit på någon lösning?
Gärna om det är lite tyngre sidor, men det är inte nödvändigt, verkar inte spela någon roll om jag kör 3g eller wifi heller, den gillar att krascha när man fyller i formulär, men det är heller inget tvång. Blir så fruktansvärt förbannad när det hela tiden händer.
Andra program kraschar också rätt ofta, men inte lika ofta som safari.
Någon som har någon idé?

Mvh
Mattias

Hur går det för TVapp, är den inskickad till apple för granskning, och det är dom som tar sådan tid på sig nu eller?