Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
joacimmartensson
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning Systemkonsult inom data Mac/PC,
  • Registrerad 2006-05-01
  • Senast aktiv 2012-11-07
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen joacimmartensson har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av angrytino:

frågan har säkerligen ställts många ggr i otaliga trådar men ingen av dessa trådar har hjälpt mig.

Har velat ha en iphone i månader nu men har verkligen inte lust att punga ut 5000 kr + för en telefon. Visst den har allt jag vill ha i en mobil men för dem pengarna kan jag köpa en billigare bil. En dator, ja mycket ivf.

Först var det tänkt att mina föräldrars vänners släktingar i USA skulle köpa den åt mig och skicka men de kunde de tydligen inte. Det skulle inte bara kosta 399 dollar utan 150 dollar skulle läggas på priset av någon konstig anledning som jag aldrig fick en bra förklaring för.

Nu frågade jag min morbror i Tyskland ifall han kunde fixa en från T-mobile åt mig men tydligen så måste man skriva kontraktet innan man får köpa mobilen så där blev det inget heller.

Hur gör jag? 399 dollar = ca 2600kr i dagens dollar värde. Jag vill max lägga ut 3700kr för mobilen. Har aldrig betalat mer än 3000kr för en mobil och tom 3000kr kändes mycket då jag köpte min SE k750i. Priserna på blocket verkar inte falla alls och jag vågar inte köpa något från tradera eller ebay då jag blivit lurad på stora pengar tidigare (blev av med 3000kr när jag skulle köpa en Nokia N95).

Hur gör jag? Vad är det enklaste, BILLIGASTE och minst riskfyllda sättet?

Någon här som råkar känna någon SNÄLL person som vill sälja en iphone för ca 3700 kr?

Inga svar är dåliga svar.

Med Vänliga Hälsningar

Valentin

Kolla på ifun.se, de kan fixa luren utan problem

Är det någon som har en susning om hur man skapar kapitel i Imovie 8, hittar inget som pekar på att det går att skapa. Tråkigt om man gör en film och inte kan dela denna i olika kapitel. Man ska inte behöva spola sig igenom en film.;)

1