Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
frannes

frannes

Medlem
  • Plats Malmö
  • Registrerad 2006-05-03
  • Senast aktiv 2009-03-16
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen frannes har skrivit i forumet.

1

Vet inte om jag kan lösa ditt problem men jag har liknande setup som dig, dvs macbook pro Rev1 och 2 GB ram med CS2. Har också upplevt del krascher i Illustrator och Photoshop och det är väldigt frustrerande när man jobbar med dessa program. Vad jag har läst mig till så ska man undvika att installera Version Cue på Intel Macarna pga nån bugg (kan vara löst vid det här laget..). Sedan har jag haft en specifik krasch i Illustrator som höll på att göra mig galen, nämligen att så fort jag använde "pathfinder" funktionen så krashade programmet. Detta är en funktion som jag använder ganska mycket så jag sökte på nätet efter en lösning och hittade en: Öppna Illustrator, klicka bort "Appearance"-fönstret och starta om programmet. Nu går det finfint att använda "pathfinder". Vet inte om du har råkat ut för just det här men kanske kan det vara till nån hjälp.

Jag har en drygt månad gammal 15" MBP och är sjukt nöjd. Detta är min första mac och den är verkligen underbar att jobba med. Inga pip eller annat strul. Den blir rätt varm, men jag tycker inte det är nåt att bry sig om. Slå till!

Ska beställa en MBP imorgon. Känns fantastiskt. Men, nu har jag lite begränsningar när det gäller pengar. Så jag kan inte bestämma mig för om jag ska satsa på en 7200 varvs hårddisk eller max RAM 2Gb. Om jag väljer den snabba hårddisken så får jag nöja mig med 1Gb RAM minne. Är den snabba hårddisken värt pengarna tror ni? Blir värmen och batteritiden ett problem? Jag ska använda datorn till grafisk design, musikproduktion, videoredigering etc. Tacksam för snabba svar, måste springa och beställa imorgon.:D

1