Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Kameleonten

Kameleonten

Medlem
  • Plats Lund
  • Registrerad 2006-05-22
  • Senast aktiv 2009-11-25
  • Antal inlägg 34

Foruminlägg

De senaste inläggen Kameleonten har skrivit i forumet.

Befinner mig nu i en taskig situation...kan knappt se vad jag skriver då skärmens backlight är död och min ett års garanti gick ut för 10 dagar sedan. Är det någon som vet om min backlight död är vanligt, eller om det finns någon lösning på problemet? Har en MBP2.0 Core Duo

Vad kostar det att reparera? Kan jag använda min reklamationsrätt?

Senast redigerat 2007-08-05 00:51

Finns det något sätt att få textedit att alltid visas som ett alternativ när jag högerklickar och väljer att "Öppna med"?

En annan fråga som passar under samma rubrik är att varför visas fel version av acrobat reader om jag väljer att öppna en pdf från firefox? Jag har uppdaterat från version 6 till 7 men än står det version 6 som det enda valbara programmet att öppna filen med. Men det är version 7 som öppnas. Konstigt

jag har inte medvetet försökt ansluta till någon windows server. Adressen den försöker ansluta sig mot ser ut att vara mot min bredandsleverantör

Jag varnas av littlesnitch att smbclient försöker skapa en anslutning till en annan server. Vad gör denna smbclient?

Med en optisk mus har du en diod (LED) för att detektera rörelser och i en lasermus byts dioden ut mot en laser istället, troligtvis med en kortare väglängd än diodens, och på så sätt fås en högre upplösning av ytan man rör musen på - högre precision.

I och med upgradering av Aperture och iLife så ska integrationen vara bättre mellan dessa programpaket. Men var hittar jag mer information/manual om de nya funktionerna?

Vet någon ex. om det går att lägga till Aperture library till iPhoto utan att kopiera över dem till iPhoto library? Jag har bara kunnat hitta funtionen att öppna libraries i iPhoto.

Hur ändrar jag vilket program som skall vara det rekommenderade/förvalda för olika filtyper?

Nu har jag fått tillbaka min MBP och ljudet är helt borta!! Värmen ligger något lägre, så det är jag också nöjd med.

Jag har haft min MBP inne för "reparation" för samma anledningar som din dator i en vecka och skall förhoppningsvis få den denna vecka. Innan jag lämnade in den hördes inte ljudet så jättemycket men jag hörde det när det var tyst i omgivningen. Så jag kan lämna en rapport efter jag fått tillbaka min dator...

Lämnade in min dator till ett ASC för värmen och det tjutande ljudet. Se om det finns något att göra...datorn byggdes v.29

Jag körde in mina minnen innan första starten. Gick jättebra.

Du köra hardware test genom att köra in skiva 1 och startar om. Håll inne D innan gråa skärmen dyker upp. Följ instruktionerna.

denon,

Den nya datorn fick jag efter en och en halv vecka. Jag har även glossy skräm.

När det gällde MBP var det många som anmärkte på att Apple hade applicerat kylpastan fel mao för mycket. När jag tittar på några bilder från en isärplockad MP hittar jag fortfarande problemet. Se bara på kylelementet:

Jag fick exakt samma progblem med min först MBP, som kom för snart 2 veckor sen. Jag hade en dödpixel nära mitten på vänsterkant. Jag ringde direkt, andra dagen, Apple store och klagade över att jag inte vart nöjd med mitt köp (dödpixel, värme och tjutandet från kontakten) då frågade de om jag ville ha pengarna tillbaka eller en ny dator. Jag valde en ny dator.

Så nu sitter jag är med den nya utan dödpixel men fortfarande ett surr/tjutande ljud och en jävla massa värme. Har ringt Applecare för ljudet men efter några "tester" med mig som de gjorde över telefon konstaterade de att det inte var något problem de känner till .

Det beslutet grundades efter att de bad mig höja och sänka ljustyrkan och höra om ljudet förändrades. Det ljud som apple erkänt verkar föändras med ljusstyrkan. Så nu ber Applecare mig att gå ner till närmsta service center och få dem titta på det. Ljudet har minskat något, sen de första dagarna jag använde dator, i intensitet men däremot är datorn supervarm, blir svettig om händerna när jag skriver detta t.ex. För be apple service center kolla på dessa problem.

Är det någon som har en MBP utan ljudet? Är det någon skillnad när du drar ut kontakten då?

P.S. Älskar ny lukten varje morgon jag öppnar datorn D.S