Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
carriagemaker

carriagemaker

Medlem
  • Plats Linköping
  • Registrerad 2006-06-02
  • Senast aktiv 2015-05-02
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen carriagemaker har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av carriagemaker:

Om det räckte med problemet att flytta bilder från Bilder till iPad eller iPhone, det finns ju inga möjligheter heller att som tidigare direkt från word-importera-bilder-från fil till ett vanligt worddokument, utan att först dra bilden till skrivbordet. Det kanske skulle fungera med icloude, men man ska väl inte vara tvungen att använda denna funktion.
Hur sjutton kan Apple göra en ersättare sämre?
Hjälp vad göra?
Roland

Ursprungligen av huttetutte:

Har alltid fungerat klockrent tidigare när jag synkroniserat från datorn till paddan. Men sedan Iphoto ersattes av Bilder fungerar synkroniseringen uruselt. Den synkar några få bilder men de allra flesta från det gamla iPhotobibiblioteket kommer inte med. Någon som råkat ut för något liknande eller har förslag på lösning?

Hejsan,
Har kört min HP LaserJet 6MP i alla år från min iMac 2011 via USB och den har gått som spjutet.
Med Maverick blev det helt plötsligt deg i hela skrivaren. Kan ta upp
till 1 1/2 minut innan han börjar skriva ut.
VAD GÖRA ???
Carriagemaker

Senast redigerat 2013-10-30 17:58

Hejsan,
Är det någon där ute som vet varför jag inte längre kan se
Youtube,video eller andra rörliga bilder
på min iPod touch under tiden jag laddar batteriet via eluttaget?
Carriagemaker

Mittåt!!!
Problemet är fixat. Skärmningen & minuskabeln skulle lödas samman samt grön & vit kabel i USB-sladden. Nu går routern som ett spjut via fyra uppladdningsbara AA-batterier. Det håller ca: 2 timmar.
Med andra ord - var helst jag går har jag numera min egen wi-fi "hot spot" och kan surfa var helst med min iPod touch - tillräckligt snabbt även för YouTube.
Lycka till alla Jail Breakare,
Carriagemaker

Hejsan,
Kastar återigen ut frågan (kom helt snett förra gången och ber om ursäkt för den missen) ang. egen bärbar router som kommunikationslänk mellan 3G-modemet och iPod touchen.
Jag försöker få systemet att fungera med en egen bärbar WiFi-zone via ett simkort från Tele2 som normalt sitter i ett Huawei E220 3G-modem. Detta kort har jag satt i en Huawei E960 router vilket fungerar bra tillsammans med iPod touchen så länge jag kör via eluttaget. Tyvärr fungerar det inte alls när jag går över till batteridrift. Är det några korskopplingar eller liknande som ska till i USB-kontaktdonet eller vad har ni för bra tips, eller kanske finns redan färdiga system där ute som fungerar här i Sverige?

Carriagemaker

Ps. Multenet router har ingen försäljning i Scandinavien och PM 330 fungerar inte i Sverige

Hejsan,
Är det någon där ute som vet hur jag skaffar mig en egen "Hot Spot" via 3G modem och router. Försöker just nu med ett Huawei E960 och batteridrift - men inte riktigt lyckats.
Carriagemaker

Hejsan,
Kan någon vara bussig tala om för mig varför mitt Netgear ADSL Modem Rauter DG834GT har så svårt att arbeta ihop med min Mini Mac.
En del gånger kopplar det blixtsnabbt och en del gånger kan det ta minutvis att komma fram till rätt adress. När väl adressen är hittad, går det normalt sett väldigt snabbt att orientera sig inom den uppkopplade sidans underrubriker.
En uttröttad amatör,
Roland

1