Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fritz FTW!

Fritz FTW!

Medlem
  • Plats Mölndal
  • Registrerad 2006-07-17
  • Senast aktiv 2008-12-17
  • Antal inlägg 41

Foruminlägg

De senaste inläggen Fritz FTW! har skrivit i forumet.

Någon mer än jag som har fått sin skickad?

Jag har också beställt. Äntligen, får man väl säga, har väntat på att de skulle uppdatera sedan i mars. Något jag är både stolt och glad över att jag gjorde!

Det blev en 24" med 2.4 GHz, 1 GB minne (köper en 2 GB-sticka direkt från någon butik), 320 GB HDD, etc.

Är ju så sjukt nöjd med min MacBook så det blev ett självklart val med en iMac som stationär dator, hoppas dock att den duger till Inventor 10. Det enda som skulle kunna skapa problem i det sammanhaget är väl grafiken, men det borde nog gå bra, eller?

Ursprungligen av boris91:

Men samtidigt är ju Vista inget att ha, så det splear väl ändå inte så stor roll, eller?

Tja, det är ju bättre än XP i alla fall, men jag kör ju Mac OS X så jag bryr mig inte så mycket, det var mer för att ha något att jämföra med. Vad kör du själv för os?

Ursprungligen av Adrian B:

Det tror jag inte. Apple brukar inte vara så generösa, det är ju flera månader kvar fortfarande och inget exakt datum är ännu satt.

Tyvärr får man väl säga att det är en fördel med Microsoft/Windows Vista. Där fick man ju en motsvarande uppgradering av den versionen man köpt mellan oktober och april om jag minns rätt.

Får man en gratis uppdatering till Leopard om man köper en iMac nu?

Ursprungligen av Rytterfalk:

Mr. Elgiganten?

Förmodligen. Jag minns en tråd på Sweclockers där "Giganten" kom in och skrev något. Antagligen har de tio pers som sitter och googlar på "Elgiganten" dygnet runt bara för att skriva hur bra de är i olika forum.

Jag skulle egentligen köpt en 24-tummare igår, men kollade runt lite (bla en hel del här på 99) och kom fram till att det nog är bäst att vänta, fast det beror helt klart på hur lång tid det dröjer.
Vad tror ni? Veckor eller månader?

OK, jag kände lite att det kanske var värt det, även om det är rätt mycket pengar. Men är det inte lite dyrt för ett ändå ganska mediokert grafikkort?
Oavsett så väntar jag till den 27e för att se vad som händer, trist att köpa en nu och sen att något i datorn bumpas upp efter en vecka.

Code Red

Jag går Industriell Design på Polhemsgymnasiet, så det blir en del Inventor (3D CAD), Photoshop, mm. Är mest därför jag ska köpa den.

Jag ska köpa en iMac 24' inom den snaraste framtiden (hade egentligen tänkt beställa idag fram tills jag såg den här tråden).
Är det värt att vänta tills den 27e och se vad som händer eller kan jag lika gärna beställa den i morgon?
Känns ju inte som om det kan hända så mycket med den, möjligtvis hårddisken, minnesmängden eller grafiken?
Dessutom är jag student så jag har ju möjlighet att köpa Leopard till ett rabatterat pris, vilket innebär att två månaders väntan är onödigt bara för ett nytt OS.

EDIT: Är det värt att betala 1100 kr extra för ett 7600GT istället för 7300GT?

Senast redigerat 2007-03-19 23:37