Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jonteponte71

Jonteponte71

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2006-08-01
  • Senast aktiv 2012-03-23
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Jonteponte71 har skrivit i forumet.

1

Är en iPhone 3GS ägare som är väldigt sugen på att skaffa Mac för att kunna utveckla på iPhone. Jag har ganska begränsat med utrymme och funderar på att slänga ut min 5 är gamla hårtork till PC och köra en unibody Mac Mini som min enda maskin för att spara plats och ström.

Jag funderar över många saker men en är ifall det går att installera Windows 7 (eller XP eftersom det är vad jag kör nu) via bootcamp och sedan använda samma image i tex Parallells Desktop? Så man kan välja om man vill köra sin windows-installation "native" eller i OSX?

Ursprungligen av Fredric:

Men han är lika sne i huvudet som FOX NEWS hjärntvättade Bill O'Reilly

Nu råkar det vara så att Paul ofta har torrt på fötterna när han kritiserar. Oavsett om det gäller Apple eller MS. Han verkar vara en av få inflytelserika bloggers som har hyfsad koll på båda sidorna om staketet. Vilket man inte riktigt kan anklaga de flesta andra högljudda nätmedborgare för...

Han argument är oftast balanserade och väl underbyggda. Han är inte direkt nöjd med många delar av Vista heller. Om man verkligen läser vad han skriver (try it you may like it) så är han mer positivt inställd till Macen och MacOS än nåt annat... Det betyder dock inte att Apple slipper konstruktiv kritik. Vilket de förtjänar, precis som andra datorföretag som gör konsumentprodukter.

Finns det inget att kritisera så finns det ingen drivkraft för förbättring...

Ordet "Hemmablind" får helt nya dimensioner när man besöker en del Macforum och jag har alltid hävdat att de riktigt fanatiska Mactalibanerna (och det finns ju en del, present company excluded I'm sure!) är de som *skrämmer bort* många potentiella Macägare...

Herrejesus vilket antiklimax! Tur att man inte är utvecklare. Då hade man varit ännu mer besviken.

En reflektion från en som inte är fanatiker: Väldigt smutt att skylla på att MS kopieringslusta när man väljer att bara glänta på dörren till Leopard.... Kan det vara så att man inte hunnit längre?

1