Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Calleponken

Calleponken

Medlem
  • Registrerad 2006-08-07
  • Senast aktiv 2016-12-30
  • Antal inlägg 89

Foruminlägg

De senaste inläggen Calleponken har skrivit i forumet.

Nu har datorn äntligen landat, och idag gick leveransen bra. Ska helt klart skriva om TNT:s service i enkäten om Apple ger mig möjlighet. Nu ska jag utforska Lion

Min MBA var med på samma bil som din konny_mange, fast hos mig misslyckades TNT med den fundamentalt enkla uppgiften att ringa på dörren vilket resulterade i en "Receiver Not Home. Follow Up Action Underway."

Får vänta en hel dag till nu. Tack TNT, för att ni gör ert jobb så bra.

Tjenamoss!

Sedan i somras någon gång har jag dragits med en bugg i mitt Leopard. Jag har ingen aning om vad som orsakar den. En gång under hösten formaterade jag även min hårddisk och installerade om Leopard. Efter en kort tid var buggen tillbaka!

Här har ni lite bilder:

Kolla iCal:

Väderwidgeten är knas:

Klockan följer samma mönster:

Konverteraren:

Till och med iPhoto!

Är det någon som har varit med om något liknande? Jag har Mac OS 10.5.6 på en MacBook.

Nej, det var inte så jag menade. Jag menar att jag vill visa både Space 1 och 2 samtidigt, men på olika skärmar. När jag sedan byter Space så byter Space 1 och 2 plats. Mycket smidigt om man som jag har en liten MacBook-skärm med musik och msn och en extern skärm med Photoshop eller liknande.

Då kan det vara bra att slänga om skärmarna ibland.

Hej!

Jag har försökt googla, men antingen är jag för dålig på det eller så har ingen försökt göra det jag är ute efter tidigare, och det vore konstigt. Över till problemet.

Jag har precis kopplat in en extern skärm till min MacBook med Leopard. Jag vill använda Spaces för att ha min MacBook-skärm som Space #1 och min externa skärm som Space #2. Är detta möjligt?

I nuläget är båda skärmarna tillsammans Space #1.

Tacksam för hjälp!
/Carl

Ursprungligen av elinpelin:

Vad jag vet, just nu, så finns det ingen lösning på det.
Har läst i andra forum, om folk som frågar samma sak.
Men ge det någon/några veckor,så har säkert nån kommit på en lösning!

Tack för svaret! Vi får hoppas att det kommer en uppdatering som löser detta och andras problem snart!

Jag har ett problem som jag inte kan lösa. Jag vet inte om det är en bugg eller om det ska vara så, hur som helst; över till problemet.

Jag använder 2D-dockan och har den på högerkanten. Allt är frid och fröjd förutom med stackarna (travarna), som alltid visas i ett rutnät och inte går att ändra till solfjäder. Jag har provat lite och kommit fram till att man bara kan välja solfjäder om dockan ligger i underkanten.

Någon som har tips? Jag gillade verkligen solfjädergrejen!

Låter som en jättebra idé. Jag hoppas få se detta i framtiden.

Jag tycker den är sjukt snygg. Hade den varit plattare hade det inte varit något snack om saken - då hade enda problemet varit att jag vill kunna ta emot MMS. Men det kommer kanske i nästa version av telefonen, vem vet?

acke: Självklart är det så, men anledningen till att man skulle köpa en iPod Nano skulle vara ett lägre pris och en mindre storlek, iaf för min del. Kalender har jag datorn till, kamera har jag en riktig kamera till och det enda jag inte vill släpa med mig är både en iPod och en telefon - Alltså är en iPhone Nano perfekt!

"The cursor identifies where on the back-side touch-surface the user's finger has made contact."

Det citatet låter sjukt nice!

Jag har svårt att tänka mig en iPhone i Shufflestorlek, men jag tror det är möjligt att göra en i iPod Nano-storlek. Hälften av alla Sveriges ungdomar hade köpt en.

iPod har inte slagit igenom för att rika affärsmän köper den. Nej, det är för att även ungdomar och studerande har råd med en iPod i sin begränsade budget. Dagens iPhone är säkert mycket bra för affärsmän - komplett med kalender, e-mail och synkronisering. Men för att fånga yngre personer på marknaden krävs en billigare telefon. Jag tror att vi kommer få se en komplett serie med iPhone från Apple.

Det kanske är för att köra Mac OS på? Jag vet inte hur men det känns som att det skulle kunna minska tiden för en uppstart.

Du är antagligen i fel lager. Kolla i lagermenyn nere till höger.

Det finns alltså ingen möjlighet att köra det rakt i OS X? Tack för svar.