Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
karlmansson

karlmansson

Medlem
  • Plats Lund
  • Registrerad 2006-08-29
  • Senast aktiv 2011-04-01
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen karlmansson har skrivit i forumet.

1

tack ska du, det verkar som om det fungerar... underbart. täkte väl att det inte skulle behövas göras manuellt....:)
jag är glad nu:D

hej alla.

innan jag var lycklig ägare till en mac skaffade jag mig gmail, är hur nöjd som helst med det. vill dock använda apple mail nu när jag har en egen dator. att sätta upp en popkonto gick bra.... men... är inte så sugen på att skriva in 250+ kontakter manuellt. hittar inget sätt. gmail exporterar bra till till exempel entourage, o där kan jag exportera alla som vcards som går bra in i adressbok. problemet är att alla mailadresses lägger sig som "anteckning" på kontakterna så att mail inte hittar dem när man skriver in första bokstäverna på personen man vill maila.

någon som haft samma situation o hittat en lösning?
nån som har nån idé?

karl

Ursprungligen av m_beckman:

Är det inte lite elakt att fråga något sånt här direkt efter att det kommit en säkerhetsuppdatering som kräver att man startar om datorn?

sorry, uptäckte updaten typ ett par minuter efter att jag postat inlägget... så det kan gå...
så nu jag inte uppe i ett halvt dygn ens...

Tänkte att det förmodligen är en hel del av oss som kör iStat Pro eller liknande widgets. Att bara kunna stänga ner locket när man e klar utan att behöva stänga av o logga ut o greja e verkligen skönt, o uptimen (tiden datorn varit igång) blir lätt längre o längre. Så jag blev nyfiken, vem sitter inne på den längsta uptimen?

var har du läst det? har alltid lärt mig att kyla laddar ur batterier snabbare... apple rekomenderar rumstemp...

har en ibook g4. ska eventuellt låta datorn stå oanvänd ett par månader i vinter o kollade därför på apples hemsida vad de säger på "store your ibook". http://www.apple.com/se/support/ibook/care/

de säger att man ska fulladda batteriet innan man stuvar undan datorn. kollade sedan vad de säger om den nyare datorerna, bla macbook pro. där ska man tydligen ladda batteriet till 50 % innan man packar ihop. har de inte samma typ av batterier? varför olika råd? nån som vet...

1