Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
DaveHill

DaveHill

Medlem
  • Plats Alingsås
  • Registrerad 2006-09-18
  • Senast aktiv 2006-11-23
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen DaveHill har skrivit i forumet.

1

Jag har märkt om man har något usbtillbehör kopplat genom tangentbordet kan det störa lite. Jag hade mitt headset genom TB´et och då fick jag inte välja något alls i bootmenyn. Jag behöver fler usbingångar! Någon som har något tips på nån bra hubb?

MVH Dave the Megaslave

Jag har inget belägg för det men det känns inte som om nått av dem spelen skulle flyta tillfredställande. Jag kör allt spelande i windows under bootcamp. Mac och spel har väl aldrig varit någon bra kombination. Ett undantag: Shufflepuck cafe i svartvitt på familjens första mac, kommer inte ihåg vad den hette men den hade 4 mb ram och 40mb hårdisk! Det ni!

MVH Dave

Hej!
Jag fick idag min nya imac 24" efter att den förra lät som bordskärnkraftsverk. Har fört över allt från den gamla macen. Allt lugnt än så länge. Nu till frågeställningen. Jag tänkte sätta igång med bootcampandet nu men vilken firmware ska jag ha? Den enda för imac intel jag hittar hos apple är för imac (early 2006). Är det den jag skall ha?

Kom gärna med andra tips ni som gjort detta förut.

MVH Dave the slave

Fick min 24" igår....den var trasig! Den knarrar så fort man sätter den i arbete. Jag fick prata med en kille på apple i england och han lovade mig en ny. Hoppas det inte tar för lång tid!

Finns det siffror på hur många datorer det är problem med när dem levereras. Jag får alltid trasiga macar!

MVH Dave

1