Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
reklamkillen

reklamkillen

Medlem
  • Plats Staffanstorp
  • Sysselsättning art director med design som huvudintresse
  • Registrerad 2006-09-23
  • Senast aktiv 2010-08-05
  • Antal inlägg 44

Foruminlägg

De senaste inläggen reklamkillen har skrivit i forumet.

det låter ju kanon! [frigör lite minne oxo]

tack!

aha! då tror jag att jag stannar kvar på 10.4.5, då är det inte bara airport-problem utan oxo banverktyget i illustrator CS2!

hoppas att allt ordnar sig med CS3!!!

en fråga, uptown, var hittar jag fontagent pro, jag kör suitcase fusion?

//reklamkillen

enligt många visa personer så har prestandan när du kör 10.4.8 och airport försämrats. därför kör jag 10.4.5 fortfarande. jag uppdaterade faktiskt till 10.4.8 men sedan gick jag tillbaka till 10.4.5 igen!

man kanske ska uppdatera ändå!!!
//pm

nu har jag pratat med en frilanskompis till mig som kör den senaste macbookpro:n me intel core duo 2, han har samma problem, det måste vara rosetta som gör det instabilt som du sa stoffe. hoppas verkligen att det blir avhjälpt med CS3!!!

tack för svaren!
//reklamkillen

nu kanske jag trampar på en del fötter och startar en ny tråd, men jag fann inga bra svar när jag gjorde en "sök" på detta ämne!

jag har en macBookPro 1:a versionen med 2 gig minne, jobbar med CS2 i den. utan anledning kraschar dessa program lite då och då, helt utan anledning.
i helgen tömde jag allt i datorn, precis allt, och installera 10.4.5 igen. sedan installerade jag CS2 och andra program som hag behöver. därefter gjorde jag programuppdatering på allt, dock installerade jag inte 10.4.8. sedan reparerade jag skivbehörigheter och startade om datorn!

detta tog hela söndagen i anspråk. döm om min förvåning så är problemen kvar!!!
VAD F-N GÖR JAG. SNÄLLA HJÄLP MIG!!!

allting fungerar som det ska, så jag kör nog med krypteringen på!

p.s tack alla som har hjälpt till

så, vad du säger är att jag ska inte kryptera alls. eller?

nu har jag fått klarhet i problemet!
min internetleverantör avaktiverade min anslutning i fredags kväll när jag med hjälp av support installerade min grannes internetanslutning!
dom tog helt enkelt och avaktiverade mig, därför kom jag inte ut på nätet ända fram till idag på middagen när en tekniker var här hemma hos mig och kom på det!!!

är det klåpare som sitter på supporten?

halloj

efter att ingenting hände när jag kopplade förbi routern, bara sladd rakt in i uttaget, och inget fungerade, så tog jag en irriterad kontakt med min leverantör. Döm om min förvåning när han säger att han ser min trafik när jag försöker gå ut på nätet. Han kan se min mac-adress och han kan se mitt tcp/ip-nummer, men jag kan inte komma ut på nätet!

Jag backar då datorn från 10.4.8 till 10.4.5 [två timmar] och tester sedan igen.
INGET HÄNDER!!!

ett nytt irriterat samtaltill min internet-leverantör, på morgonen idag eftersom dom han stänga supporten igår. Ingen lösning än!!!

nja, den sitter i trappan mellan 1:a och 3:dje våningen utan någonting runtomkring!
får väl testa att nollställa till fabriksinställningar.

tack för hjälpen | reklamkillen

yepp, alldeles rätt!

oh ja! har kört ungefär ett år med dessa inställningar. min dotter kör en powerbook med trådlöst till samma router. jag kör även w-lan i min ericsson 990i-telefon via den routern!

vet inte om jag är ute på hal is med att starta en ny diskusson om detta men, men!

jag kör trådlöst nätverk med en macbook pro till en netgear WGR614. jag har inte något ADSL utan riktigt bredband.

nu till min fråga: ibland när jag startar safari så står den bara och tuggar, kommer inte ut på internet. jag gör en omstart på datorn, fräshar upp nätverksinställningarna och startar safari igen. samma sak händer igen. testar nu min andra dator [powerbook G4, använder samma netgear], samma sak där, datorn står bara och tuggar. testar då min sonyericsson p990i med w-lan, samma säk även här, den hittar netgear och får signal när jag ska ansluta till internet så funkar det inte!
i nätverksinställningar står det att airport är aktivt och att jag är ansluten till internet!
har varit i kontakt med min internetleverantör och dom har inte haft några problem i mitt område, allt sänds ut som vanligt.

vad FAN är det som är fel?????

tacksam för svar | reklamkillen

jämfört med 910 är 990i en betatelefon. jag kan inte skicka mms trots alla inställningar är ok! telenor [som är min operatör] säger att allt är rätt inställt men vet inte varför det inte funkar.

har dock en fråga, om någon vet, varför har jag två operatörsnamn i fönstret [ det står telenor 2 ggr ovanpåvarandra]. hur får jag bort det ena eller rent av båda?

någon som vet?

//reklamkillen