Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MrWest

MrWest

Medlem
  • Plats Lidingö
  • Registrerad 2006-09-29
  • Senast aktiv 2010-06-01
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen MrWest har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • Lidingö
  • 2006-12-22 08:07
Ursprungligen av carpark:

hah ok här kommer mitt tidigare inlägg:

Nu har jag testat att inte ersätta mappen men resultatet är samma. Jag går igenom hela aktiveringsprocessen och efter att ha skrivit in användarnamn och lösenord slussas jag hela tiden tillbaka till sidan där jag skrev in mitt personnummer och referensnummer (där det bara står "de uppgifter du matat in är felaktiga" )

Råkade jag också ut för och det visade sig att det var fel på certifikatet, det var tomt dvs, det syntes inte personnummer m.m. i certifikatet.
Lösningen var att gå till bankkontoret och hämta ut nya koder.

  • Medlem
  • Lidingö
  • 2006-12-21 23:32

1. Tanka ner firefox 1.5.0.6
2. Tanka ner säkerhetsprogrammet 3.6.0 (Nexus Personal)
3. Starta installationen av säkerhetsprogrammet
Här kan det bli problem då det kan gnälla på att det inte går att installera.
Ta bort mappen Library ->Application Support ->Firefox och starta Firefox igen. Avsluta Firefox
4. Installera säkerhetsprogrammet.
5. Lägg tillbaka den gamla firefoxmappen i Library ->Application Support (om du som jag har varenda lösenord i hela världen sparat t.ex..)
6. Prova om det funkar.
7. Funkar det inte, sök efter "cryptoLibinstall.html", det bör ligga i internet plugins och dubbelklicka. Nu ska firefox säga att ett nytt "säkerhetsblabla" eller nåt är installerat.
8 . Starta firefox och logga in. Nu kan du även logga in med Firefox 2 om du vill hålla dig uppdaterad till skillnad mot banken.
9. Släng Netscape och det gamla programmet.

Nu kommer den fråga efter lösenordet när du loggar in två eller tre gånger, fråga mig inte varför men sedan funkar det iallafall.

Mondo:
Var det svårt att förstå att originalfrågan innebar att vi inte vill springa runt med några jävla skraplotter!?!?!? Håll korkade tips för dig själv och knip igen om du inte vet, vi kan räkna ut att det funkar med skraplotter då det står på handelsbankens hemsida. Det är såna inlägg som gör att såna här ställen (forum) är fullständigt värdelösa. Svar på allt utom just det man vill ha svar på och långa utlägg om ingenting.
Ja, det är pissjobbigt med små vidriga papperslappar att hålla reda på och gå och hämta när det är dags för bankärenden.

1