Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mattias F

Mattias F

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2006-10-14
  • Senast aktiv 2021-06-01
  • Antal inlägg 47

Foruminlägg

De senaste inläggen Mattias F har skrivit i forumet.

Precis som jag sa. Nu är hyrfilmer här

Så bra! Men behöver jag i så fall konfigurera om den? Idag har jag tex två Airport Express som ingår mitt nätverk tillsammans med en Airport Extreme. Kan jag med andra ord bara dra ur dessa ur kontakten här hemma och ta med dom vart som helst? Kommer min iPhone att känna igen dom som Airplayenheter?

Har någon koll på detta? Kan man ta med sig en Airport Express till tex sommarstugan, koppla in en högtalare och sedan köra Spotify direkt från iphonen med Airplay. Går det med andra ord att skapa ett eget nätverk mellan dessa två?

Hyr- och köpfilmer via iTunes på väg till Sverige - MacWorld
Vad tror ni? Skulle dessa "nya" bevis i iTunes 10 peka på något? Jag tror det inte, tyvärr

Som jag har förstått det så måste Spotify uppdatera sin app först innan den fungerar att köra i bakgrunden.

Edit: Jättesen

Senast redigerat 2010-06-21 21:37
Ursprungligen av Johan S:

Hade samma problem här om veckan, löste det genom att plocka bort nån bild ur kamerarullen som inte var en bild tagen med kameran, vips så ploppade den upp igen i iphoto.

Så var det för mig också. Det var en bild någon mailat till mig som krånglade. Efter att jag hade slängt den så fixade allt sig och iphoto gick igång.

M.

Oj, där fick visst Frankrike och Irland tillgång till filmer. Sveriges tur nästa gång?

Har inte hunnit testa skarpt utan bara gått igenom programmet visuellt. Känns verkligen som ett lyft med iPod-kontrollerna nära till hands och att man kan mixa volymnivåerna på instruktioner/musik steglöst. Men som sagt ska bli intressant att se hur alla uppdateringar fungerar i bilen. Någon som hunnit ta en runda?

Har samma problem som du. Har det löst sig för dig? Tips?

M.

Tack lilledanne. Det verkar vara någon bugg mellan nya iTunes och iPhoto. Om jag stänger av mina musikinställningar i bildspelen så fungerar allt som det ska igen. Trist! Jag som har jobbat så hårt med spellistorna Hoppas att detta löser sig snabbt. Och som sagt vi var ganska många med samma problem.

Min Apple TV vill inte synka iPhoto längre. Jag får meddelandet (ett okänt fel -50). Kan det ha med min uppdatering av Simplify Media (Photo) att göra?

Undrar ändå inte om pris- och releaseuppgifter kring Tomtom Car Kit kommer att släppas först i samband med eventet 9/9. iPod Touch-marknaden är ju ganska stor och allt talar ju för att den nya modellen är kompatibel med just Tomtoms Gps-kit. Trist att behöva vänta så länge

Ok, ursäkta om jag är trög men då kommer hon alltså att kunna använda mina apps trots att hon har ett eget ituneskonto på macen? (Hon kommer ju vilja ha sina egna adressböcker, spellistor och nike+ inställningar.) Och med andra ord: så kan man auktorisera fler än 1 st enhet för att använda sina inköpta apps på, eller?