Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
madelene

madelene

Medlem
  • Plats Gävle
  • Registrerad 2006-10-14
  • Senast aktiv 2015-02-11
  • Antal inlägg 67

Foruminlägg

De senaste inläggen madelene har skrivit i forumet.

Säkert helt rätt men jag gör så fel.

Jag hittade det men jag fick bara nya sidor.. usch förbannat att man inte har svenskt office.

God morgon alla!

Jag sitter just nu och skriver ihop ett informationsblad. Men för att göra det lättare så vet jag om att man kan dela pappret i så många bitar man vill ha det i word? Man gör så att det blir ungefär två papper av ett papper. Usch vilket förklaring jag ger, men jag vet inte hur jag ska kunna förklara det bättre.

Gärna på engelska för jag har bara ännu engelskt word, surar över det varje gång det strular så här för mig. Ni har varit så gulliga och hjälpt mig tidigare när jag har haft problem med word och inte fattat något.

Åh hoppas det är någon som vet hur man gör och förstod min förklaring.

Ha en trevlig dag!

cubeuser_vol2: Okej, får be min sambo testa om det kan vara det. För jag har aldrig hört talas om det. Tack för förslaget jag skall genast testa det.

Hej igen! Förlåt att svar har dröjt. Jag har testat alla förslag ni gett men inget funkat. Jag ska maila iväg till prästen och fråga henne vad det var för något. Har haft så mycket på jobbet så man har inte haft tid.

Tusen tack för alla fina förslag.

Ursprungligen av Goflorp:

Madelene, har du fått en lösning på vad filen var.
Vi är nyfikna

Nepp jag har inte hittat någon lösning. Så jag måste ta kontakt med prästen och fråga. Jag har inte hunnit skicka något mail till henne.

Tusen tack för all hjälp.

Ursprungligen av Merovech:

Om du har fått den via mail så kanske TNEF's Enough passar?

Vet jag inte ens vad det är. Måste fråga sambon min om vad det är för något..

Ursprungligen av Jani Uutela:

Prova med att öppna filen i VLC Media Player, det är en bra början då den ibland kan klara av dom mest obskyra förmaten man kan stöta på.

/Jani

Funkar inte heller, det är det programmet som kommer upp.

Ursprungligen av johan_tanying:

Har för mig att en del vcd-filmer har ändelsen .dat. Prova att döpa om till .mpg (det är i så fall en mpeg 1-film). Om det nu är meningen att det skall vara en film förstås.

Fungerade inte, jag testade. Tack för idéen.

Okej, jag får testa. Jag fick filen av vår präst nämligen för att vi håller på med bröllopet och donar.

Vet någon vad jag måste ha för program för att kunna läsa en .dat fil. Jag har aldrig hört talas om en .dat fil.

Hoppas på hjälp, för jag har fått en fil som jag gärna vill kolla på.

Okej, va skönt att höra. Men jag är så glad att jag har ett nytt batteri till veckan. Lite tråkigt bara att man måste ha sladden nu när man skall plugga till tentan.

Kortslutning tror jag, han sa inte så mycket för jag bara hämtade datorn och det var sambon som pratade med honom i telefon. Killen på apple center märkte nog att jag inte var så haj på sånt här. Men dem trodde ganska ordentligt på att det var kortslutning. Får väl veta när det kommer tillbaka från service och höra vad det är eller när jag hämtar mitt nya batteri.

Men kan det vara exempelvis jag som användare som har orsakat kortslutning?

Måste bara få va lite arg på batteriet till min macbook. Jag satt i laddaren som vanligt idag och så råkade ladderna åka ur och helt plötsligt slog datorn av sig. Jag förstod inte varför, sambon kollar och det visar sig att batteriet aldrig blivit laddat. Hade laddat den i lite mer än två timmar.

Ringer apple center här i stan och jag får komma ner. De gör lite tester och jag får lämna macbooken där. Får hämta hem den fast utan batteri Så nu är det sladd som gäller om jag skall använda den.

Är det någon som vet varför det kan bli kortslutning? är det något som jag som användare kan göra så att det inte händer igen? Kan säga jag ska skaffa apple care.

Så nu har jag gnällt lite och varit lite arg.

Fel och fel kan jag väl inte påstå, fick byta laddare en gång för den blev knall het, man hade kunnat stegt ägg på den. Så jag röstade nej, för själva mb har jag aldrig haft problem med.