Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
carlzeta

carlzeta

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2006-10-30
  • Senast aktiv 2010-11-23
  • Antal inlägg 84

Foruminlägg

De senaste inläggen carlzeta har skrivit i forumet.

Nej. Jag har provat med alla möjliga.

Det står fråga efter åtgärd, men det kommer aldrig upp en fråga.

Då fungerar det som vanligt. Jag kan alltså lyssna på en musikcd i itunes, problemet har bara uppståt när jag sätter in tomma cd skivor.

Går det att ändra så att den blåa standardikonen i OSX Tiger blir någon annan?

Nej inte vad jag vet?

Så fort jag sätter i en cd-r skiva och ska bränna en skiva i iTunes spottar min Macbook Pro med OSX Tiger ut skivan igen och ber mig sätta in en tom skiva. Har provat med alla möjliga olika tomma cd-r skivor, ingenting fungerar. Vad kan det bero på?

Ursprungligen av ollie1:

Jag använder iScrobbler, en specialare för att kunna scrobbla från iPoden också. Det ligger uppe i statusfältet utan att göra något väsen av sig alls. Finns att ladda ner på last.fm.

Så var namnet. Tackar.

Jag vet att man kan välja bort artistinformationen, men jag vill inte ha igång det nya programmet alls. Vill bara scrobbla, fanns ju ett mindre insticksprogram tidigare som bara fanns i aktivitetsfältet eller vad det heter uppe vid spotlight och klockan.

Går det att scrobbla låtarna till Last.fm utan det här programmet som gör att man kan se all information om artisterna etc. Jag vill bara scrobbla, inte ha hela det där programmet uppe. I början var det ett minimalt program som verkar ha blivit större nu. Förstår ni vad jag menar?

Finns det en widget till SJ?

Ursprungligen av Henil:

Prova att byta radiokanal i routern.

De verkar fungera, hittills...

Jag antar att det inte är själva trådlösa internet som strular utan snarare kopplingen mellan datorn och nätverket. Väldigt trist.

Det är en D-Link DI 524. Det är bara den trådlösa uppkopplingen som strular hela tiden. Med Ethernetkabel fungerar det felfritt.

Tappar anslutningen säkert fem gånger om dagen, riktigt irriterande. Helt plötsligt försvinner den trådlösa kopplingen och nätverksikonen där uppe till höger blir grå. När jag sedan klickar på den kan jag trots allt se mitt trådlösa nätverksnamn, men dock inte komma in på det. När jag försöker skriva in lösenordet står det "kontakta administratör" och typ "anslutningen misslyckades".

Vad händer?

Jag skulle vilja ha Mail överst även när jag klickar på en länk, alltså att firefox inte hamnar ovanför. Det så att jag kan radera mailet innan jag kollar in länken. Går det att fixa?