Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ManhQuynh

ManhQuynh

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Java utvecklare som tröttnat på Windows och tror på Mac.
  • Registrerad 2006-11-06
  • Senast aktiv 2010-08-03
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen ManhQuynh har skrivit i forumet.

1

Det står inte om den nya mac mini:n klarar 802.11n på apples hemsida. Nån som vet om den gör det? Har läst att alla Mac med Intel C2D ska kunna uppgraderas med en uppdatering som man köper på applestore eller liknande. Nån som vet med säkerhet att det funkar? Känns annars lite onödigt att uppdatera från CD till C2D om det inte funkar.

//M

Jag har en MBP och en nyköpt Airport Extreme, hur vet jag att jag kör på 802.11n och inte 802.11g? Kan man kolla nånstans i datorn?

Synd att det är på Tyska. Jag kan inte det, äger själv en B&O anläggning med just Beo4. Verkar som att den vill att man måste ha nån ir modul och ett program som heter iRed.app. Nån som har fått detta å funka?

Försöker nämligen å få detta att fungera med min MacBook Pro och sedan eventuellt tillsammans med min Mac mini och använda den som en media station. Då kan jag slänga bort övriga apparater com DVD/DivX spelare med mera.

/M

Det var inte fel på batteriet. Utan på laddningsmekanismen. Har provat med en annan batteriladdare till den, funkade inte. Har provat med ett annat batteri också, då har det inte heller laddat. Hoppas nu bara att man får datorn så snabbt som möjligt.

Hej Scumpi, tack för ditt inlägg, men det hjälpte inte det heller.
Min chef kommer sen, han ska ta med sig sin laddare, jag ska testa då. Det här känns inte alls stabilt.

Är det nån annan här som har råkat ut för det här felet?

Hej,

Jag har haft min Macbook Pro C2D i mindre än en månad. helt plötsligt så laddar den inte batteriet längre så jag kan inte starta den. Finns det nån avstägningsknapp för laddningen av batteriet? Kan man inte använda Macbook Pro'n utan batteriet och bara köra på strömmadaptern?

Jag vill undvika att lämna in den på lagning, då det ofta leder till att man blir utan dator under tiden. Finns det nån på platsen garanti för? Med tanke på att den kostade och 25 tusen och inte använd i mer än en månad så... nån som vet nåt?

/M

Hur funkar det här? Alla widgets som radas upp här, är det nåån som kodar det eller är det bara önskemål om vilka som ni vill se?

//M

Finns det inget brännarprogram förinstallerat på Mac OS X Tiger?

Schysst, ska kolla in dessa. Då var ju den här tråden ganska onödig. Går det att radera den?

Hej,

Köpte min första Mac förra veckan, det blev en Macbook Pro C2D, 15,4", 2GB RAM och allt det där... Har fått min Airport Express och väntar på min trådlösa Mighty Mouse. Måste säga att jag är riktigt nöjd.
Jag kommer att använda min dator för utveckling (Java programmerare), är det nån speciellt tråd/område jag ska följa här? Jag kommer med stor sannolikhet att slänga upp en massa egna trådar.

Nu till det viktiga. Är det nån som har hittat vart man kan köpa en slimmad datorvästa för 15,4 tums Macbooken? Jag letar efter en utöver det extra, har kollat på Apple Store, de hade många, men ingen jag tyckte var riktig fin. Men att se de på nätet är inte riktigt samma sak som på verkligheten. Nån som har en som är nöjd med den?

/M

Schysst. Tack för hjälpen.
Jag har lite problem med min Airport Express. Kanske ska ta det i en ny tråd?
Det är iaf så att den fungerar på nätverket hemma, men inte hos flickvännen. Måste man göra nån release och sen renew?

Hej,

Har nyligen köpt den senaste Macbook Pro:n med 2GB RAM och Core 2 Duo. Kommer från Windows och hade tänkt ha den som utveklingsdator, men kan inte hitta var backslash tangenten är och inte heller pipe. Hur kan man vara utan dessa tangenter när man programmerar?
Jag har svenskt tangentbord och svenskt layout i OS X.

1