Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Supermus

Supermus

Medlem
  • Plats Tanum
  • Registrerad 2006-11-16
  • Senast aktiv 2010-10-11
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen Supermus har skrivit i forumet.

Jag har problem med att om kompisar taggar sig själva eller andra på i ett facebookalbum som är kopplat till mitt iPhoto så tar iPhoto bort taggen från facebook istället för att synkas som de skall. De står att facebooktaggen skall dyka upp i iPhoto så att man kan godkänna den där, men de gör den inte.
De är mycket tråkigt att iphoto tar bort taggar Att lägga till taggar fungerar ganska bra.

Någon som har en idé?
Tycker de är riktigt smidigt att bara kunna dra bilder från ett album i Iphoto till ett facebookkopplat album!

Jag antar att ni helt har missat denna lösning. Eftersom att alla som har iPhone har Telia (om ni inte varit busiga och fuskat på något vis) så fungerar ju detta
http://www.telia.se/privat/katalog/VisaProdukt.do?productRef=/privat/produkter_tjanster/mobilt/tjanster/meddelandetjanster/teliasmsidatorn.206471.product@SE_TELIA

Hej, jag har en HP iPaq med Windows mobile 5, den har bluetooth, men inte wlan.
Jag har en Macbook med os x leopard. Och under avancerade bluetoothinställningar så hittar jag ett alternativ, "dela min internetanslutning med andra bluetooth-enheter" De tycker jag verkar jättebra för då kan jag surfa med min handdator via bredbandet som jag delar ut via bluetooth. Jättebra tänkte jag, men jag kan inte få de att fungera. Jag kan inte surfa med handdatorn, de står att den inte kan connecta med de inställningarn jag har.

Är de någon vänlig själ som har en lösning?

Jag hade liknande problem med Firefox. Så fort jag hade aMSN igång samtidigt så hängde sig FF ofta, och helt plötsligt släppte de för att sedan hänga sig igen. Men jag använde appzapper för att ta bort de och installerade de på nytt, och nu funkar de fin fint.
Prova de!

Jag har sänt en del med Nicecast, men jag har aldrig lyckats få de lika enkelt och bra som med sam, så jag kör paralells när jag sänder radio på www.radiounderground.se
Men nicecast är ett jättebra program, när man väl lärt sig de. Jag lyckades i alla fall sända både musik och tal, samt ha fade mellan musik och tal, de var dock inte så enkelt som på sam pga att jag inte är så duktig på nicecast. För att lyckas med de jag lyckades med så läste jag helt enkelt hjälpavsnittet som tillhör nicecast. Prova du med!

Jag har vart inne i inställningarna nu och testat ändra runt. Har även testat greja i konsollen till Java, men de fungrerar ändå inte.

Nått mer förslag?

Ursprungligen av Henil:

För mig med Leopard och Safari:

De är så de skall se ut. Har du någon idé om vad jag kan göra för att de skall fungera igen?

Ursprungligen av solstol:

Jag vet fortfarande inte riktigt vad problemet är, men jag vet hur du kommer runt det. Lägg in följande release http://www.apple.com/support/downloads/javaformacosx104release6.html
och använd safari. Löste problemet för min del, fungerar fortfarande ej i firefox dock även om java är aktiverat. Återkommer om jag hittar någon lösning på detta.

De fungerade inte för mig. De är fortfarande på samma vis som förut (se bild)
Jag har Version 3.0.4 (523.12.2) av safari om jag inte redan nämt de. Vilken har du?

Ursprungligen av solstol:

Sidan är totalblank förutom en länk nere i vänstra hörnet.

Då har vi samma problem. När jag testar med FF blir de helt vitt, bara länken. När jag testar med Safari så är de den där koppen jag berätta om.

Någon som har en lösning på vårat problem?

Ursprungligen av solstol:

Lånar lite plats här, har också problem med java. Har senaste versionen av Java installerad men inte enligt java.com startat via firefox, där visas ingenting när jag testar min installation. Vad är fel? Lite småfrustrerad vid detta laget.

De visar inget där för mig heller. Om du går in på den länken jag skrev i inlägget, vad händer då?

När jag går in på http://supermus.mine.nu:5700 för att fjärrstyra en av mina datorer som kör tight vnc så krävs java. De har fungerat fin fint ända tills alldeles nyss, tror de var till och med i förrgår eller så. Men nu står den bara och laddar. Man ser den där koppen, och så står de "java sun microsystems" och under den en laddningsruta. Men den blir aldrig färdig.
Jag har försökt allt jag hittat, vilket inte har varit så mycket. Jag har försökt att slänga allt jag hittar och installerat nytt. Laddar man ner från apple så går de inte att installera, för den säger att jag har en nyare på systemet. Så jag får installera från skivan, men de hjälper inte.
Någon som har en idé?

Jag har OS X 10.4.11.
De är både i Safari och FireFox som de inte fungerar. Men de fungerar på andra datorer, så de är på min MacBook felet ligger

Ursprungligen av martin_stenmark:

Min MacBook Pro är 2000år gammal.

Se där ja, Apple gör så bra saker att dom håller i 2000 år, snacka om att ligga för sin tid på den tiden

Ursprungligen av Rajje:

Efter att ha installerat om CS2 utan reslutat, sökte jag på Adobes forum och det visade sig då att mitt problem är väldigt relaterat till ett helt annat problem jag har haft, som gäller utskrifter.

Tydligen är Epsons skrivardrivrutiner ganska inkompatibla med 10.4. Därför kan de ibland sluta fungera och ibland får de vissa program att bete sig fel - som i detta fall. Både jag och kunden som också hade problemet, har en Epson-skrivare!
Att öppna Skrivarinställning från Verktygsprogram-mappen, välja "Nollställ utskriftssystemet" från Skrivarinställning-menyn och sedan lägga till skrivaren igen, löste problemet!

U N D E R B A R T !

Äntligen har ja fått mitt PSCS att funka igen, tack så hemskt mycket. Tänk en så enkel lösning! Ja har testat att slänga allt som hette PS nånting, men de har inte hjälpt. Men nu funkar de så klockrent att ja nästan blir gråtfärdig!! Enkelt var de, precis som de ska va på mac

Vad tycks om min batteristatus då? De måste vara överbra haha, en MacBook, 2 månader! Nöjd som bara fan

Precis nu så klicka ja på uppdatera å då har assigned carrier bytts ut från KUEHNE & NAGEL till, något förvisson mera känt, UPS och ett nytt Carrier Tracking Number har kommit oxå.