Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
hosonlarsson

hosonlarsson

Medlem
  • Plats Skara
  • Registrerad 2006-11-16
  • Senast aktiv 2010-06-09
  • Antal inlägg 31

Foruminlägg

De senaste inläggen hosonlarsson har skrivit i forumet.

Å där kom pärlan. den är niiiiiiceeeee

det var banne mig snabba ryck här! fick mitt trackingnr av UPS igår kväll/natt. Nu ringde dom och skulle leverera paketet på morgonkvisten... Bra Bra!

Mitt paket skickades den 28 oktober. Beräknad leverans 6:e Nov. (imorgon) igår och i förrgårs stod det Förbereder leverans till slutlig budfirma... Idag står det "På väg till kund – leverans enligt schema" Har dock inte fått något trackingnr än.. Kan man ändå hoppas på att få datorn imorgon..?

Aktuell leveransstatus På väg till mållandet - nästa uppdatering förväntas inom 4-5 arbetsdagar 31 okt 2008

Kul.. Jag som hade väntat mig ett nummer så jag kunde tracka paketet.. skit också.

Ursprungligen av SnowFlax:

UPS… Vilket företag. Enligt nedanstående information (bild) ska de ha försökt lämna ett paket åt mig kl 0900 i dag, men "Mottagaren var ej tillgänglig[…]" LÖGN! Jag var hemma fram till kl 1000. Ringde UPS och var riktigt nära på att ge de en furirsutskällning som heter duga, men lugnade ner mig och nöjde mig med att skälla lite. Nåväl, de skulle i alla fall lägga in en anteckning till budet att jag är hemma efter 1200 i morgon. Hoppas verkligen att UPS sköter sig denna gång. Efter att ha läst erfarenheter av UPS ger jag inte mycket för det företaget.
Man får det man betalar för heter det, men i det här fallet hade jag gärna betalat några hundringar i frakt och fått paketet till Posten istället.

Till min rubrik. Jag är lite nyfiken, är det någon som vet varför paketet först har kommit till Kastrup, därefter, Sturup, därefter tillbaka över bron till Kastrup och så tillbaka till Sturup? Verkar inte riktigt klokt

Samma visa för mig i Februari senast jag köpte en mac.. Åkte ut och hämtade datorn hos UPS på Sturup direkt istället.

Ursprungligen av Pantern:

Beställde min i söndags och min är redan i Holland med beräknad leverans den 3e

Svin, men du beställde ingen Nano också?

beställde i lördags. Först var det beräknad leverans mellan 7-10 nov. Fick ett mail precis att dom har skickat datorn. Ny leverans senast 6 november. Kul att dom har förvånat en positivt för en gångs skull..

Ursprungligen av kenjon:

Även om du väljer rätt .ipsw-fil?

Efter många om och men så fixade det sig till slut.. Prövade att tanka över rätt ipsw fil flera ggr och körde dpu-mode och tillslut dök den upp som iPhone i iTunes.. Återställning till 1.1.4 och sen rätt ipsw fil igen.... sen så körde jag liberty programmet, pwnage ville inte funka för mig... nu funkar mobilen kanonbra!

Ursprungligen av kenjon:

Är det inte bara att köra Återställning i iTunes och börja om?

Edit: och då i DFU mode.

I itunes så tror den att iphone är en ipod.... så en återställning där funkar inte.. himla klantigt detta...

Körde precis programmet.. råkade dock få in fel ipsw-fil... den för touchen så.. min iphone har blvit en ipod nu... ärkeklant.. nån som vet vad man kan göra?

Ursprungligen av iLind:

Gaah, hade jag också beställt en MB hade jag troligen också haft den nu! MEn men, min MacBook Pro är nog värd att vänta på

Kul för er 2 i alla fall att ni fått era nu!

Beställde i söndags så jag är helt klart nöjd med leveranstiden.

Hade en Nov-06 Macbook 2.0 Ghz standard innan. Kan inte påstå att jag märker någon större skillnad än så länge. Har bara surfat runt lite och laddat hem lite program.. Men snabb är den, helt klart!

Sitter och skriver med en 2,4 Ghz "blackbook" nu

Hej.. Det är så att jag ska köpa en ny Mac nu och undrar hur jag smidigast skall göra för att få över alla mina filer till den nya.(kommer om två-tre veckor) Jag vill alltså ha min nya mac precis som den gamla så att jag slipper lägga in bankcertifikat på nytt osv. Sen undrar jag hur jag lättast "blåser ur" min nuvarande mac så att den blir som ny (har inte tillgång till Leopard skivan)..

Tack på Förhand!

V

Hej. Har en iPhone som jag är mycket nöjd med. Har dock ett litet problem med mailen, det går inte att skicka mail. Står "anslutning till den utgående servern "(null)" misslyckades. Har försökt hitta något sätt att konfigurera mailen utan resultat, någon som vet hur man kan lösa detta? Tilläggas bör att jag kan ta emot mail och jag har yahoo-mail...

Tack på förhand