Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
FridaCantona7

FridaCantona7

Medlem
  • Plats International user
  • Registrerad 2006-12-09
  • Senast aktiv 2009-12-11
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen FridaCantona7 har skrivit i forumet.

1

Hej,

Min iPhone har slutat fungera den reagerar inte när jag tar på skärmen. Den ringer men jag kan inte svara eller stänga av/på telefonen. Skärmen är helt blank. Mig veterligen, så har jag inte tappat den men den låg i badrummet igår när jag badade så jag funderar på om den har blivit fuktskadad. Men om den reagerar så på fukt så borde detta ha skett för länge sedan då jag bor i England och här regnar det jämt. Jag har den ofta i fickan när jag går till jobbet i regn så jag förstår inte varför den har gått sönder just nu.

Jag har tagit ur och satt i SIM-kortet men något mer kan jag inte göra härifrån. Den sitter i laddning just nu så batteriet fungerar också. Det är bara skrämen som har hakat upp sig.

Någon som har något förslag?

Hej,

Ja köpte nyligen Logitech S220 högtalarna med subwoofer och jag trodde de skulle passa med min MacBook... Har jag fel?!? Snälla, behöver lite råd kring detta snarast möjligt då jag måste skicka tillbaka högtalarna om de inte passar.

Tack på förhand från alla som är mer intelligentare än mig

Xx

Tack. Ja skaffade Easy WMV tidigare idag för att konvertera .VOB filen så det är fixat nu. Har även skaffat iMovie nu...

Hejsan. Jag kan alldeles för lite om hemsidor för att klara av det jag har åtagit mig att göra så hoppas på hjälp här.

Bygger en hemsida i iWeb (2.0.3) o har två filmer som orsakar ett stort problem. Den ena har jag filmat själv och den är 11m30s, vilket jag kommer redigera i iMovie men just nu är den filen 239,7 MB.

Sedan har jag även en film som jag har fått av the Guardian och den är 3m8s, 359,7 MB.

Hur skall jag göra för att optimera den filen och även min egen film när jag har redigerat den i iMovie?? Det kom upp ett medd på iMovie att filerna helst in skulle vara över 10MB...

/Tacksam för svar

1