Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Senselessrecordings
  • Plats Karlstad
  • Sysselsättning www.senselessrecordings.se
  • Registrerad 2006-12-23
  • Senast aktiv 2010-03-17
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen Senselessrecordings har skrivit i forumet.

1

Kommer nog rulla hyffsat. Har en G5 1,6 med 4gig i ram och det är gränsfall. Funkar men inte mer.

Nu jävlar fick jag komplett.se grejjen att funka! Nu e jag på det klara med vad jag ska ha! tackar!!

Har kollat manualen du länkade till där står det att det ska vara pc3200 minnen men kollar jag under system info. så står det ju att jag har 2700minnen...

Skall ta och slänga i lite mer minne i min Gamla 1,6ghz G5:a.

Har idag 4st 256:or DDR SDRAM PC2700U om man tittar under system info. Har dålig koll på vad jag kan stoppa i.

Men skulle jag kunna skicka i 4 st 1gig minnen av denna typen http://www.clickok.se/PartDetail.aspx?q=p:520761;c:36213;r:prisjakt?

Om inte, vad ska jag ha?

Har fått ur dom ur papperskorgen. Så jag kan få tömt den. Men när jag lägger tillbaka dom får jag samma fenomen igen.... Finns det något komando för att radera filerna direkt utan att lägga dom i papperskorgen?

Tyvärr igen Taz och REP. Får inte bort skiten.... Blir tokig....

Har provat rubbet. Inget funkar... provade även onyx hjälpte inte det heller. Dessa två jä*** filmer ligger kvar. Blir tokig. Ska man behöva installera om OS X för att få bort skiten?!

Provade rubbet men inget funkade!! Tar bort om jag lägger in nya saker i papperskorgen, men inte dessa två filmer. Helt galet! Blir tokig på detta.

Ingen som har någon annan lösning?

Jag har två filmer som ligger i min papperskorg som inte går att få bort. Får upp ett medelande om att dom används och pga. det kan dom inte raderas.

Har provat att hålla nere alt när jag tömmer. Hjälper inte. Provat att skriva i terminalen som jag läst mig till i en tråd, gick inte heller. Sedan laddade jag ner ett program vid namn force ampty trash och det hjälpte inte det heller.

När jag skriver i terminalen eller använder mig av force ampty trash. Så får jag medelande No such file or directory.

Blir galen! Hur F** ska jag göra för att få tömt den?!

Tjo!

Har också detta problemet. men saken är att om jag gör som Mattias H säger i terminal läge så får jag ett medelande No such file or directory. Och kör jag "Force Empty Trash" programet så säger det de samma. VARFÖR? Blir tokig!!!

Tackar... Nästan pinsamt att man inte kunde det efter 3års macanvändande...

Börjar med ett rungande hej!!! Först inlägget!!

Jo. Har precis blivit en glad ägare till en Mackbook och ska nu försöka mig på detta med nätverk hemma. Har en trådlös rauter och allt är frid och fröjd med internet osv.

Till en början funkad det fin fint att ta mig in på min stationära G5:as diskar efter att ställt in fildelning på den. Sedan tryckte jag bort Nätverksikonen som låg vid hårddiskikonen i finderfönstret. Ni förstår mig? Efter detta så kan jag inte mounta mina diskar på G5 genom Nätverk, som jag nu då hittar i finder listen. Hittar inget nätverk alls... Skit skumt. Men går jag in genom Safari med rauterns ipnummer går det hur bra som helst att hitta diskarna och mounta dom. Men detta sättet är betydligt mycket krångligare.

Hur får jag tillbaka ikonen nätverk där den låg från första början? Det är ju på samma ställe där hårddisken syns, cd kommer upp osv. Lyckas inte....

God Jul på er också!

1