Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Gaston

Gaston

Medlem
  • Registrerad 2002-12-10
  • Senast aktiv 2011-12-25
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Gaston har skrivit i forumet.

1

Är det någon som vet vilken tangentbords kombination man skall använda. Har fixat backslash genom ctrl+alt+"plus" men kommer inte vidare vid försök att logga in på en domän. Startupp sidan för inloggning kräver att man knappar in ctrl+alt+del för att kunna logga in. Har hört att Fn+ Backspace skulle fungera men det funkar ej. Är man väl inloggad i Windows genom t ex externt tangenbord så är tangentkombinationen för ctrl+alt+del = ctrl+shift+esc detta fungerar dock inte vid domäninloggningsrutan.

Fick precis mitt 3 kort och tänkte höra om det var åtgärdat med svenska 3 inställningar? Har ingen lust att köpa om det inte fungerar. Menar SmithMicro programvaran för 30 dollars.

Har bytt HD på min iMac DV och skulle glatt installera Panther. Tyvärr står det bara att det inte går att installera systemet på denna HD. Jag har formaterat den och testat med och utan Journaled. Det är en likadan som satt i, Maxtor, dock lite större och lite snabare. 100GB och 7200 varv. Någon som vet vad som är fel?

Ödmjukast

1