Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
attractor

attractor

Medlem
  • Plats Örebro
  • Registrerad 2003-02-21
  • Senast aktiv 2011-01-17
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen attractor har skrivit i forumet.

1

jag har min inkopplad med en vanlig TV antenn från hustaket. Det funkar skitbra.

Jag har haft min macbook på lagning två gånger för flimmrande skärm. Båda gångerna har de bytt logikkortet och ena gången bytte de skärmen. Jag tror även att de bytte inverter board ena gången. När jag fick tillbaka datorn första gången hade dom inte satt ihop den ordenligt utan det var en stor springa och massa små bucklor i chassit. Det ledde till att chassit sprack, men det hade dom inte fixat när jag fick tillbaka den.. och gissa vad! Nu har skärmflimmret komma tillbaka igen.

tack. ska kolla om det funkar när jag kommer hem. jag har för mig att licensen som följer med endast gäller 2.0. Jag har mailat supporten och väntar ivrigt på svar.

jag fick min tubestick idag, men när jag skulle installera den märkte jag att det var en stor spricka i CD:n med mjukvaran.. så jag är körd. Orkar inte med att folk aldrig kan vara lite varsamma.

Ingen som har en länk dit man kan ladda ner mjukvaran? jag har ju lincenser och så.

det kommer att komma tillbaka. det gjordet det iaf för mig. en vecka eller så efter att jag gjort alla möjliga sådanadär grejen (bytte dock inte platts på minnena) så kom flimret tillbaka.

Inte än.. men jag ska lämna in den snart.

Jag har också flimmrande-skärm-problemet. Det började lite innan jul. Jag ringde till Apple och fick som råd att återställa NVRAM, PRAM och SMC. Det hjälpte ett tag, men nu har det börjat komma tillbaka. Tyvärr inte så ofta som tidigare, så det kanske kan bli svårt att "bevisa" att jag har det felet på min dator.

Jag har en MacBook 2GHz/1GB Ram kopplad till en HD-TV med upplösningen 1366x768 via XGA-kabel och det funkar klockrent att spela upp filmer med upplösningen "720p". Jag har inte testat "1080i/p" eftersom att min TV inte stöder "Full HD". Har inte heller testat att koppla Mini-DVI --> DVI --> HDMI men det kommer nog när nästa CSN kommer

jag har datorn utlånad till min koridorsgranne som antagligen kommer tillbaka på söndag. jag får ta å kolla då.

ä d asså ett vanligt batteri som man kan köpa lite var som helst?

imac G4 15" 1024*768 = annan?

jag har en imac G3 blue dalmation men ett problem.
klockan funkar inte. det går inte ens att ställa om
till rätt tid. vad ska jag göra? ska man byta batteri
eller nått sånt, å hur gör man d?

varför får jag ett felmeddelande varje gång jag försöker bränna med disc burner? jag har en imac med inbyggd brännare så det är väll det enda programmet jag kan köra. om jag bränner musik med itunes är det inga problem om jag ställer in att det ska bränna i 4x. men det går ju inte att göra på disc burner.
vad jag jag göra?

När jag försöker köra programuppdateringen så säger den bara programuppdatering kan inte användas. Jag kör OS 9.2.2. Någon som har någon aning om varför det inte funkar, eller vad man kan göra åt det?

1