Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
agoraph0bia

agoraph0bia

Medlem
  • Registrerad 2003-01-23
  • Senast aktiv 2009-09-24
  • Antal inlägg 583

Foruminlägg

De senaste inläggen agoraph0bia har skrivit i forumet.

KÖP RÄTTVISEMÄRKT KAFFE!

Varför?

TÄNK! Varför låta giriga människor tjäna pengar när andra går utan mat för dagen.

--

KÖP EKOLOGISKA/NÄRPRODUCERADE MATVAROR

Varför?

TÄNK! Varför sponsra till jordens förfall när det är våra barn som kommer få betala det högre priset.

--

Jag har laddat ner mycket filmer och serier men o andra sidan så tjackar jag det när det kliver ner i pris. T.ex. så betalar jag inte 500-700:- för en säsong av en serie på DVD. Jag anser att det är min rätt att ladda ner dessa eftersom dom visas i Svensk Television (dom serierna jag följer iaf), Jag betalar min TV-licens och jag personligen glor aldrig på TV (max en timme i veckan) eftersom oavsett om det är TV1 eller MTV som går så är det bara reklam.. Därmed har jag alltså lagt in min del av kakan genom att betala tvlicensen.

Detta är den ända tråden jag lyckats komma in i sen igår annars när jag klickar på länkar på 99.se/musik så kommer jag till sidan ala "vilka som är inloggade" eller "Sidan du söker kan ej visas".

Och nu flyter 99:an på perfekt (utan att jag har gjort någonting) förutom sökt igenom datorn med Ad-aware/Spybot: Search & Destroy/Registry Mechanic.

Ursprungligen av Martin Pettersson:

Menar du 99musik.com eller .se? Hur ser www.99musik.se ut?

Ja, det spelar tyvärr ingen roll vad man skriver (.com/.se) "båda" beter sig likadant.

Hmm, nu såg jag att t:na har kommit tillbaka men nu sitter alla ikoner överallt + vita rutor som det står VBulletin i överallt också.

"D'öh, *input water here*".

Nä, nåt sånt lätt problem är det inte..

Nu har dessutom alla T på 99:an försvunnit: http://block44.se/gfx/dee.jpg (vet inte äns om jag kan skriva T så det syns) men fortfarande funkar allt annat perfekt!

Ingen som har något tips? Jag är måttligt road utav uppdatera 5-6 gånger innan det funkar och alltså det är helt sjukt.. Det tycks nästan bli värre o värre också fast fortfarande flyter allting annat på perfekt på datorn

HAHAHAHHAAHAHHAHAHAHA; http://www.block44.se/gfx/99_goes_c64.jpg

Fyfan, sånt skin borde fixas!

Inget problem med grafikkortet (har testat både CoD, CS & lite mer "krävande" småspel). Inget som helst problem med det..

Eftersom det är en bärbar kan jag inte plocka ut några minnesstickor och några värmeproblem är det inte eftersom det borde inte bara uppenbara sig på 99:an isånafall (som sagt allt annat fungerar utmärkt förutom just 99:an).

Datorn genomgått stresstest både för minnesdelen och grafikkortet och inte fått några utslag. Datorns HD är bra, värmen ligger på stabila +40 vid "high load" (direkt efter krävande spel/musikmjukvara och så vidare).

CPU:n skjuter inte i höjden då och då utan ligger hela tiden på vad jag anser är normalt för den. Den går självklart uppåt ju högre load. Värmen är stabil som sagt och fläktarna låter normalt (varvar inte upp sig, piper inte och så vidare)..

Fortfarande har jag samma problem, 99:an strular ut typ 95% av gångerna men allt annat är perfekt. Jag har rensat cachen igen på allt, jag har gått igenom datorn igen men fortfarande hittar fortfarande inget fel.. har till och med ominstallerat FF/Mozilla utan någon som helst förbättring

Citat:

Du får ta bort kallback från nätverkssladden.

Hahahaha! Dagens!

Njet, inga kompisar som har vart över och lekt runt i datorn. Det skumma är ju just att IE började funka igen (alldelles nyss).. Jag förstår inte, den funkar alltså perfa i IE men inte i Firefox/Mozilla nu eller än så länge..

Skumma jäkla datorer alltså

Som sagt, jag har gått igenom datorn med senaste Ad-aware, Spybot: Search & Destroy (och ett annat). Jag har scannat datorn efter systemfel, jag har scannat datorn med senaste Norton och vad-det-nu-heter-bästa-gratis-programvaran-mot-virus-spyware-etc.

Jag har ingenting sånt. Jag har använt Mozilla/Firefox och IE och i alla dessa browsers så ser det likadant ut på 99:an men precis varenda annan sida ser exakt ut som dom skall och funka som dom skall medans just 99:an krånglar.

Ingenting annat är sabb, inga inställningar är ändrade, inga nya programvaror är installerade senaste veckorna och ja, som sagt datorn är likadant konfigurerad som förra veckan förutom just att 99:an ser ut som den gör nu för mig

Alla sidor ser bra ut förutom 99musik.com (till och med 99mac.se etc. funkar perfekt) förutom 99musik.com.

Just nu precis över "snabbsvar"-rutan så ser jag följande kod; "< nody id="qr_error_ nody" style="display:none">"

Jag har testat byta skin, jag har gått igenom datorn igen och den hittar ingenting.

Mitt 99:an har fakkat ur totalt; http://www.block44.se/gfx/jasa.jpg - förutom att det är det skumma problemet så är logon helt felplacerad/missfärgad/"pixelig"/forumdelar ligger både till vänster, höger, upp och ner.

Alltså sidan har sett helt skruvad ut senaste timmarna för mig, jag skulle kunna posta 10-15 olika screenshots på olika fel som jag får just nu.

Cachen är rensad, cookies är borttagna, datorn är igenomgången med olika program och därmed helt ren men fortfarande får jag detta problem.

Det hjälper ibland att F5:a men oftast så funkar det inte (därmed vet jag inte äns om det här kommer fram)