Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
simulacra

simulacra

Medlem
  • Registrerad 2004-06-23
  • Senast aktiv 2015-05-31
  • Antal inlägg 270

Foruminlägg

De senaste inläggen simulacra har skrivit i forumet.

Det är alltid roligt att vara tillsammans vid stora tillfällen så jag fiskar lite efter intresset att dra ihop Ett event för att sitta och uppleva nyheterna tillsammans och i samma veva hänga lite med forumfolk, de som inte sett klockorna än kan få känna på dem och vi kan diskutera alla viktiga features som Apple,e borde haft med i goda fanboys lag

De kan bli Sthlms instick i #wwdcparties-taggen

Är det ngn annan som upplevt att pulsmätningen har gått från mätningar var 10:e minut till max en till två gånger i timmen sen uppdateringen?

Fan vad nice, det gick mkt snabbare än jag trodde att få ut fler Sirispråk, tror vi då att klockan släpps i Norden redan under sommaren?

Fast de har ju lite att göra när det gäller klockan, klockan klarar wifi men använder bluetooth för att föra över uppdateringsfilen vilket innebar 30 minuter bara för att få över uppdateringen och efter det är klart ska den installeras.

Ursprungligen av CekariYH:

Vad menas med support för svenska? Siri eller vad?

Jag gissar att det är systemspråk på Svenska, vilket ingen frisk människa använder eftersom det låter töntigt

Äntligen får jag posta här jag med, känns annorlunda att ha en klocka på armen och jag har inte riktigt fått till alla inställningar som jag vill ha dem men det lär ju utkristalliseras allteftersom klockan blir en del av vardagen. Det jag saknar är en messengerapp och jag tycker att vissa notifikationer som dyker upp direkt på telefonen tar en stund att dyka upp på klockan.

Men nu är jag sjukt förväntansfull över vad som kommer att annonseras på WWDC den 8:e, Apple lär ju visa upp och kanske börja skeppa ett native SDK så att apparna blir mindre beroende av telefonen.

Ursprungligen av BlackSmp:

Aha, jajjamen mitt är processed i Stockholm. Så nu väntar jag bara på ARN-out for delivery vilket alltid ser lika roligt ut när jag vet att det är ca 1000 km mellan ARN och mig.

Första gången så blev jag deprimerad men nu har jag lärt mig att inte bry mig om att det står ARN - den kommer under dagen (bara status slår om)

Enligt trackingen är min levererad till expiditionen på jobbet nu, så nu måste jag åka in och hämta den innan jag kommer tillbaka till jobbet kl 23 inatt för att görja jobba

Ursprungligen av BlackSmp:

Du har väl inte suttit uppe hela natten och spårat ditt paket? ?

Mitt studsade via Lepzig som det brukar och är i luften på väg till Arlanda nu.

Nä, jag jobbade natt, men det ser iaf ut som om våra är på samma plan som just nu landar på ARN

Nu har paketet iaf lämnat East Midlands men den enda DHL-flighten som är på väg ut från UK går till CPH, hoppas inte paketet behöver studsa runt halva Skandinavien nu

Datumet då DHL uppskattar att den är framme är iaf oförändrat så det är iaf en fördel.

Ursprungligen av zinned:

Fan vad bull...din kom inte ens ut från UK innan den skickades fel, min hann iaf till Köpenhamn innan det gick åt pipsvängen

Kommer den bara till Arlanda så ordnar det sig nog eftersom det då bara är ngn timmes bilfärd till mig, men innan dess vet man ju inte. Jag trodde att speditörernas system var så automatiserade att såna här misstag inte inträffar.

Shipment arrived at incorrect facility. Sent to correct destination EAST MIDLANDS - UK 21:36

Puckon, hoppas inte mitt paket missar planet under natten pga det.

Ursprungligen av Jetobz:

Bör man beställa en Apple Watch Sport (SG) med svart sportarmband från UK, eller vänta tills efter 8 juni och se vad som händer och om det uppkommer något datum för när den kommer till Sverige? Någon som har någon idé på vad en 42mm space grey kan komma att kosta i Sverige?

Jag gissar på 4495.

"Shipment handed over to delivery agent" Woohoo!

Ursprungligen av zinned:

Så lång tid tar det inte nu. Skulle BL få en leverans imorgon den 18:e så går den absolut senast iväg den 19:e och når då beställaren senast den 20:e. En dags leveranstid.

Om det är en helg emellan som det är nu och var då så tar det 3 dagar för paketet att gå iväg. Och jag tycker att det är rätt surt att de inte kan putsa iväg ordrar som är betalda och klara tidigt på fredagen samma dag.