Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
freddryer

freddryer

Medlem
  • Registrerad 2005-02-03
  • Senast aktiv 2010-02-10
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen freddryer har skrivit i forumet.

1

tjenare!

lite frågor. har använt flstudio i flera år men aldrig gett mig in på djupet...nu undrar jag om det är nån som vet hur/om man kan använda en vst plugg, tex. v-station, och sedan editera med cutoff/res enveloperna under inspelning, för att sedan få dessa "coola filter effekter" att blir inspelade..ok, frågan låter dum, men jag vill helt enkel göra fruktansvärda filtersvep med hjälp av min microkontroll men jag får ingenting inspelat. Så...hur gör man??

/joey

Svar:ja!

Kan det vara detta som ställer till det??

Hej!

Jag har en del problem med FruityLoops som jag tänkte höra om nån har nåt svar på..Först, programmet "hackar" relativt ofta för mig...jag har en 2.5 ghz med 512 i ram, men efter bara nån softsynt så börjar det hacka sig fram..svårförklarat, men det känns inte som det skulle vara i för klen hårdvara jag sitter på..nån som vet vad man kan göra??Har ändra med buffers osv men det funkar inte riktigt..

Sen, mitt fl har nån bugg som gör att det låser sig när jag laddar samplingar direkt i programmet...nån som vet någon bra gratissampler som jag kan använda som vst instrument där jag kan lägga mina samplingar istället för i orginal programmet så att säga..

tack.

1