Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Desmond

Desmond

Medlem
  • Registrerad 2005-02-20
  • Senast aktiv 2006-04-02
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen Desmond har skrivit i forumet.

1

Ok PF, det där var gement, jag förstår

Hur skiljer du mellan gemener och versaler i muntligt tal då!!!???

Vad jag menade med motsägelse var:

"Man får försöka bedöma musiken efter just musiken, inte hur den är gjord."

kontra:

"Vill ni ha åsikter baserade enbart på musiken så kan jag rekommendera garageband.com, där vet man inte vilka som gjort låten eller hur den är gjord, bara musiken i sig man kommenterar"

Men jag förstår vad du menar också Johanna.

Ingen fara dock Arete, vi gör oss alla skyldiga till motsägelser ibland. Dessutom har jag förstått efter att ha varit på detta forumet ett tag att jag inte bör gå i polemik med dig Arete för vi är två helt olika varelser och kommer aldrig att kunna mötas i samförstånd men vi är säkert lika lyckliga för det

Är det bara jag eller finns det en motsägelse mellan första och sista stycket i Aretes senaste post?

Många som lägger ut låtar här gör det av typen "Ähh jag var så jävla bakfull i söndags och då snodde jag ihop en liten grej och vafaan jag tycker det låter okej, vad tycker ni?" och så öppnar man och finner ett 10 minuters intetsägande hopkok (min åsikt). Det är klart att man kan ta en massa skit för en grej som man gjorde på 2 timmar en bakfull söndag. Man har ju inte så stort känslomässigt engagemang i en sådan grej. Var snäll och jämför inte det med en låt som man har lagt ner typ en månad på kanske bara för att få ihop text och melodi plus att man sedan måste prodda skiten. För er som i allmänhet inte sätter text till era verk vill jag säga att det är en jävla skillnad när man gör det och inte, speciellt om man lägger (eller försöker iaf) ner sin själ och personliga livserfarenheter i texten.

1