Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nixpix

nixpix

Medlem
  • Registrerad 2005-03-05
  • Senast aktiv 2010-01-16
  • Antal inlägg 85

Foruminlägg

De senaste inläggen nixpix har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av the örjan:

Hur många är inte de som köpt en vinyl på 80-talet och bara tyckte att tre låtar var bra?

Men den kategorin har inte Pink Floyd eller Radiohead hemma.
Nä, dom har Modern Talking, Alphaville och A-ha.

Då tycker jag att vi även ska ägna en tanke åt alla de som köpt Pink Floyds Atom Heart Mother-album och inte fick en enda bra låt...

Om det är problem med att köpa loss domännamnet, varför inte bara döpa om hela forumet? Vad sägs om "100musik", t ex? Då blir det ju en mer, liksom - en bättre.

Haha! Mitt gamla Wavelab 3.0 gör just precis det här, upptäckte jag efter lite surfande. Mycket smidigt. Batch processing, kallas det, och befinner sig under filmenyn.

Jag har lite av samma problem...har du hittat något program som kan göra det? Iofs kör jag Win XP, men ändå...

Har just köpt en Airport Express och "It just won't work". Efter en massa strul och den krångligaste installationen av nätverksprodukt jag varit med om (och sämsta manualen någonsin), har jag fått internetuppkopplingen och Airtunes att fungera...en stund. Datorn tappar nämligen kontakten med Airporten efter ett tag och jag måste ansluta igen. Jag hinner spela upp kanske 2,5 låtar över Airtunes innan kontakten bryts. Mycket irriterande. Har testat de flesta av kanal 1-13 samt att sända över b/g och enbart g. Krypteringen är avstängd för närvarande. Airporten befinner sig 3 m härifrån. Inga trådlösa telefoner eller mikrougnar i närheten. Har kört flera routers på samma plats utan problem. Någon som har ett tips till övers?

Med vänliga hälsningar

Nixpix

1