Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
joakimk

joakimk

Medlem
  • Registrerad 2005-04-07
  • Senast aktiv 2018-04-29
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen joakimk har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av CyberPet:

Zooma kan du göra - knip eller dra ut, precis som alla andra Apps. Dock suger det at det inte går att ställa in fokusen.

Hmmm, jag får inte det att fungera, och det är precis det jag eftersöker för att kolla fokus. Är det olika från kamera till kamera? Vad har du för kamera?

Har ni en nyare Canons systemkamera och iPhone är ju detta program ett måste:

http://www.ononesoftware.com/detail.php?prodLine_id=38

Med min 5D MkII får jag Live View i min iPhone, ascoolt! Saknar dock möjlighet att kunna ställa in fokus från telefonen och att kunna zooma i LiveView som man kan direkt på kameran...

Jag håller med om att Kellbys "humor" kan man vara utan, men han är en klippa på Lightroom. Jag ska dock införskaffa Martins bok också, hans Photoshop böcker är ju kanon.

Och så får man ju testa en av kurserna - deras gratistips är ju riktigt bra, de verkar veta vad de snackar om på moderskeppet.se.

Kollade in moderskeppet.se, där var ju en hel del Photoshop-kurser också som verkade intressanta. Är det någon som provat deras kurser? Är de bra? Blev lite sugen...

Scott Kelbys bok "The Adobe Photoshop Lightroom 2 Book for Digital Photographers" rekommenderas varmt - allt man vill veta om Lightroom och lite till. Den finns dock inte på svenska ännu vad jag vet.

Ursprungligen av akerstrom:

Då är det väl bara att tacka gangsterelementen för att de inte ställt till det i macvärlden såsom i windowsvärlden, eftersom det tydligen bara är deras goda vilja som gör att de inte hittat på något ofog som stör oss.

Skulle fortfarande vara kul att höra från någon åsiktsfrände till dig med programmeringskunskaper som uttalade sig i saken

Nej nu måste jag faktiskt försvara Jogin!

Bara för att han uttrycker sig lite buffligt så betyder inte det att han har fel. Jag har
programmerat i de flesta miljöer såsdom Windows, Mac och ett antal olika andra Unix-varianter, och kan inte annat än att hålla med - det är lika lätt att skriva trojaner till alla dessa operativsystem. Varför icke-programmerare tror att de vet bättre är lite lustigt. Skulle vara kul att höra om det är någon med programmeringskunskaper som tycker annorlunda så vi kunde få lite höjd på denna diskussionen...

1