Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
red_tag

red_tag

Medlem
  • Registrerad 2006-02-21
  • Senast aktiv 2011-03-17
  • Antal inlägg 95

Foruminlägg

De senaste inläggen red_tag har skrivit i forumet.

1

Tackar. Testade att installera om allt men ville sig inte :s. O inte HTML 5 heller? Det är ju konstigt att min gamla stridsmaskin kan kolla men inte hennes även om vi har samma versoner av osx, safari, ja allt :s

Min tjej fick hem sin nya macbook pro idag och den strular lite :S går inte att kolla youtubeklipp bla. Verkar ha något med flash att göra. Jag kör på precis samma versioner på allt med min gamla macbook och för mig har det aldrig strulat.. någon som löst det?

återställt har jag gjort 100 ggr.. o testat allt.. har laddat över på bägge sätten.. jag tror oxå att det är datorn.. men det funkade tyldigen skitbra när min tjejs bororas kompis pluggade in sin ipod..

hej!

sitter och meckar med min tjejs andra generationen shuffle. Så fort jag ansluter den till datorn och börjar dra över låtar så segar allt upp sig nå helt sjukt mkt! sen efter en stund så ploppar ett fel meddelande upp (iPod-enheten "****" kan inte synkroniseras. Skivan som behövs hittades inte.)

Det har funkat klockrent jämt förut.. sedan efter att hno installerat om datorn och lagt på den senaste versionen av iTunes så har detta problem uppstått!

Lyckades få över låtar som vi sedan tog bort o la på nya låtar för några dagar sedan men då var de de låtarna som jagh la på i första omgången som fungerade och i iTunes visades låtarna som vi hade lagt på senast. Har testat att återställa allt och installera om iTunes typ 100 ggr, men inget hjälper!

Någon som kan hjälpa till innan iPoden åker i soptunnan?

tack på förhand

/Joel

de löste sig var bara att markera och trycka delet

Vad ska jag välja för format för att jag ska kunna kolla på en film som jag redigerat i iMovie i en vanlig DVD?

Alltså, jag har redigerat i iMovie, och vill kunna se den på min vanliga DVDspelare. Hur gör jag?

Min tjej har gjort en film...sen råkade hon anvönda bruserducering i allt för stor mängd! så rösterna låter helt förvrängda..går det att t bort de effekterna????

1