Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tord00

tord00

Medlem
  • Registrerad 2003-06-04
  • Senast aktiv 2008-04-01
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen tord00 har skrivit i forumet.

1

Hej,

Jag har en liten undran. Ska påpekas att jag är helt ny på MAC oxå

Jo, jag har en synology DS107 NAS som jag tycker fungerar bra. Har dock 2 frågor om den.

På den har jag delat ut 1 mapp via NFS och nu undrar jag hur jag ska se den på min Mac Mini som ligger på lanet. Jag lyckades gör en mount i verktyget DIrectory "någonting" men sedan kommer jag lixom inte vidare. Vad är nästa steg. Behöver jag några parametrar eller inställningar för att det ska fungera och dyka upp under "Shares".

Har även tankat hem ett program som heter NFS manager men där i lyckas jag inte få den att mounta när jag startar upp datorn. Jag har nog missat nått fundamentalt här men jag ville kolla med er om det är någon som vet hur man ska/borde göra.

Mvh
/T

Låter ju finemag men det kvarstår en sak i min setup som jag skulle vilja lösa, att ha tillgång till HD kanalerna. Då är det bara en fristående box som gäller antar jag. FotbollsEM vettu. Sånt är viktigt

Vad är phoenix interface?

Precis samma svar fick jag från CanalDigitals kundtjänst.
"Hej och tack för ditt mail

Våra programkort är bara testade i våra godkända boxar (som du kan hitta på vår hemsida) så det är bara i de boxarna vi kan garantera att korten fungerar, så vi kan inte svara på om det kommer att fungera att koppla så som du hade tänkt.

Med vänlig hälsning
Lisa Selberg
Canal Digital Kundservice"

Det är väl lite därför jag anser att om man ska ha sattelit eller HD så är det bättre att låta en riktig box haantera detta såvida ingen annan han nått att komma med gällande detta.

Tjena, jag skulle oxå vilja tacka för ett ypperligt inlägg hnylin. Jag va ute efter samma setup till min 720P LCD, fast istället med DVB-S.
Jag skulle vilja ha CanalDigital i HD men där går man bet. Det jag tror jag slutar med är att köra vidare med min dreambox som sat mottagare och MacMini som mediaspelare (utan TV).

LIte synd för det hade varit fantastiskt trevligt med ett EyeTV/DVB-S med HD stöd.

Capeman, jag tolkar dig som att det inte blivit några enorma förbnättringar till nyaste versionen eller?

Någon som har någon erfarenhet av Frontrow 2 (Leopard bundlade versionen) och MacMin som MediaCenter??
Jag har en 720P TV idag via DVI så det borde lira bra.
Funtar även på att köra med Vista på för att få full kompabilitet med windows världen (vågar väl inte lämna den helt eftersom man kört windows sedan barnsben)

1