Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Thomas Olausson
  • Sysselsättning Tecknare, levnadsglad.
  • Registrerad 2003-06-07
  • Senast aktiv 2006-03-04
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Thomas Olausson har skrivit i forumet.

1

Då är problemet ett faktum, jag jobbar 3/7. Det gör jag visserligen den 4/7 med men slutar klockan 20.00 mitt i stan. Skulle det vara lätt att ändra till fredagen kommer jag och min flickvän gärna men det är väl lite sent antar jag:(

Då har det uppstått ett problem här, jag får eventuellt ett nytt jobb på måndag och det är naturligtvis kvällsjobb just den veckan:( Jag får återkomma med mer info.

Kul och trevligt med arbetsstöd. För övrigt talade jag med Progg på macworld.se precis, jag nämnde att det kommer en till Mac-människa till stan eftersom han huserar där. Synd att du inte kunde kan komma men du lär väl komma upp en annan gång.

Kommer du om det blir 3/7 Linus?

3/7 blir bra för mig och jag har inte varit på O'Learys ännu men det ser trevligt ut, annars kan man ju gå vidare. Marité ska vara trevligt och ska ligga vid kajen vid Badhusparken.
Skåningar kan kanske inte räkna med en iSight-rapport men är välkomna att komma upp

Citat:

Skrevs ursprungligen av jolander
Att den sticker ut en bit gör mig inget så länge den inte täcker den andra USB-porten. Gör den det? Jag vill kunna få in musen samtidigt. Är det skillnad på storlek för den genomskinliga som Appe säljer och den andra?

Följande svar gäller min stora TECOM-adapter. Jag har helt enkelt stoppat adaptern i mittt extrainköpta tangentbord. Jag bär sedan inte de två delarna med mig när jag tar PowerBooken på promenad. Väldans störigt att det var en så stor klump!

När det gäller buggigheten så behöver jag inte starta om någonting, bara vänta innan jag kan skicka något igen. Är det buggigt eller som det ska vara? En gång förresten, har jag fått starta om telefonen så man bör komma i håg det när det strular.

Citat:

Skrevs ursprungligen av strugglebrother
Finns det möjlighet att föra över bilderna via bluetooth till macen med nått program eller måste man köpa usb kabel för det?

Kan inte se att någon svarat med denna variant:
Det är väl bara att aktivera bluetooth (i dator och lur) och välja en bild i "mina bilder", klicka på "mer", sedan "skicka" och "bluetooth". Då ska telefonen hitta datorn eller enheten du letat upp innan och du ska godkänna mottagandet på datorn. Sedan frågar datorn om du vill öppna på en gång eller bara lägga den i "documents". Det tar sedan någon minut att kunna skicka nästa, i alla fall med min adapter, dator och lur.

Till de som undrar över om det är en trevlig telefon, jajjemen!! Jag fotar allt och mailar morsan dagligen. Hon blir så glad hundrafem mil bort

(Glöm inte att man kan reglera ljusbilden när man fotar med joysticken, upp och ner.)

Kom på att du måste välja mottagarenhet efter att du valt "via bluetooth", även om du bara har datorn i listan.

Köpte en TECOM i en PC-butik. Det stod inget om Mac på den men eftersom det var en tjusig bild med en PB G4 på förpackningen så vågade jag. Det fungerade som väntat.
Är det någon som vet varför det dröjer ett tag efter att man skickat en bild från telefonen till datorn innan man kan skicka igen och om det går att påskynda detta? Är det rätt att det ska vara så?

Tjena, då har du en som ställer upp. Ser fram emot det och kan kanske skrapa ihop några fler till dess

1