Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Curium

Curium

Medlem
  • Registrerad 2006-12-02
  • Senast aktiv 2009-08-15
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen Curium har skrivit i forumet.

1

Jag har en fråga till alla er som sitter med MacBook, hur länge har ni haft dem och hur länge tror ni att ni har dem innan ni köper en ny? Och vad använder ni dem till?

Min gamla hederliga Laptop har fungerat superb väldigt länge men det finns vissa problem... Att arbeta i GIMP med filer ~150-200MB är som att försöka tävlingssimma i sirap, inte så roligt med andra ord. Att spela in musik går superb i och för sig, om man håller sig till typ ett spår... Ett stort problem för mig är också att jag använder Linux mesta dels men jag har alla musikprogram i Windows (guitar pro, finale osv), vilket är störande eftersom att jag som sagt sitter mest i Linux och kan inte med XP (bytte från 98 till Linux istället för till XP som min dator inte skulle klara av på den tiden så jag kan inte hur man underhåller XP med följd till att XP är segt att kraschar hela tiden, vill dock inte säga att XP är dåligt bara för att jag lärt mig det).

Jag är en fattig människa som inte vill betala en förmögenhet om året för att ha en bra bärbar som jag kan använda till musikproduktion och bildbehandling. Jag funderar på MacBook-varianten för 12 000:- men jag undrar om ni tror att detta är en dator som kommer att klara av ”ordentlig” bildbehandling (kommer kanske inte direkt sitta med bilder på 40megapixel och 37 lager) och musikproduktion (lite olika pluggar och så) och vara en dator som hänger med i några år framöver? Jag är inte ute efter en värstingdator som hänger med i 20 år och fortfarande är uptodate men man vill väl kanske inte sitta med en helt omodern apparat efter 2 år...

Så vad säger ni mer kunniga?

1