Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kleremark

kleremark

Medlem
  • Registrerad 2003-06-22
  • Senast aktiv 2010-05-02
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen kleremark har skrivit i forumet.

1

jag har kört en skivkontroll-reparera men det stod no repair necessary. körde in en diskwarrior cd också men det gick bara att markera disken men man kunde inte utföra något jobb alls på den..gick bara att se info. filerna ligger inte i papperskorgen.

jag vet nu att felet var att han drog ut disken direkt utan att mata ut den riktigt. finns det något annat jag kan göra?

Jag kopplade in min lacie firewire disk i en polares Macbook (ej intel modellen) kör själv en Powerbook G4, vi har samma system. Efter han lagt över alla grejer kopplade jag in disken på min dator, den dyker upp jag går in för att tanka över filerna till min dator och ser allt men skall skapa en ny mapp på fw disken först och då helt plötsligt försvinner alla filer!! Allt jag har lagrat bara försvinner. Ikonen byter till standard ikonen och disken ändrar namn till NO NAME och det ör 0 filer på disken. 178gb lediga 54 använda och 0 filer (250gb disk)...

Jag förstår ingenting, vad kan ha hänt? varken han eller jag raderade något. där finns mycket jag inte har backup på. Finns det någon som vet vad som kan ha hänt eller hur jag kan få tillbaks informationen? Den dök ju upp först och jag kunde se alla mina mappar och filer...helt ofattbart

Mycket tacksam för svar

Skulle vilja få förklarat för mig vad skillnaden mellan en spot eller process färg egentligen är? Jag ska skicka ett jobb till tryck som ska vara i en pantone färg (230U). Man kan ju välja spot eller process i indesign, om jag vill ha den exakta pantone färgen är det spot som gäller då eller? När använder man process?

Tacksam för svar

har lite problem med mitt batteri på pb g4 titan 1ghz modellen. utan strömsladd lägger batteriet av när det når ca 70%. är batteriet slut? isåfall vart hittar man ett nytt billigast?

lyckades nu få tag på ppfmaster, får hoppas det löser sig nu med min patch. tack för alla svar

jag kör 10.3 och har för mig ppf-o-matic bara funkar på 10.4 därför gjordes ppfmaster. men jag kan ha fel.

testade med ppf-o.matic nu och det funkade inte. programmet avslutades. får inte heller gumby att funka...

Senast redigerat 2006-04-28 14:20

Hej, jag har letat förgäves efter gratis applikationen PPFMaster, om någon vet vart en fungerande länk för nerladdning finns blir jag väldigt glad, eller om någon har programmet och vill maila så hade det varit fint också. filipk@spray.se

tacksam för hjälp

Hej! Finns det något program till OS X som har samma funktion som Adobe Streamline? Är i stort behov av något sådant. Tacksam för svar.

tack för alla svar! jag har nu fått ut skivan efter lite trixande.

jag öppnade nyss Toast och där står det No recorder found check cables. vad kan ha hännt?

Hej, en vän gav mig en brännbar dvd skiva. Efter jag stoppat in den i min Powermac G4 Quicksilver händer inget. Skivan dyker ej upp på skrivbordet. Jag försöker med eject via tangentbordet inget händer. Startat om datorn och försökt få ut skivan men inget händer...verkar som skivan fastnat inne i min burk.

Någon som vet hur man får ut den?

1