Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mraider

Mraider

Medlem
  • Sysselsättning frilansjournalist
  • Registrerad 2003-07-02
  • Senast aktiv 2011-12-15
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Mraider har skrivit i forumet.

1

Tusen tack för ditt expertråd, Anders!
Nu funkar signeringen som den ska!

Jag måste bara tillägga att jag nu arbetat ett par timmar med båda mina Mighty Mouse-ar på olika datorer och kan konstatera att de fungerar perfekt igen. Jag var rädd att jag måste lämna in dem på reparation, men tack vare Marcus och Bebben scrollar jag som aldrig förr!

Superbra tips om fuktad trasa. Jag har två Mighty Mouse, med scrollproblem. Scrollning nedåt fungerade inte. Men efter Bebben och Marcus förslag, fungerar de perfekt igen!

Jag använde MYE och försökte scanna in siffrorna på en pg-blankettmed min nya iMac G5 med inbyggd iSight (20 tummaren). Det fungerade inte. Synd, för jag gillar idén.

Jag har också tyckt att skärmen på min nya 20-tums iMac varit för ljus, även inställd som mörkast. Men suveräna Brightness Control (tack för tipset, Kristian B) löste mina problem.

Fick min iMac G5 (isight) 20-tummare häromdagen och den är extremt tyst, i alla fall om man jämför med min tidigare dator, en G4 (Quicksilver). Den lät som ett tröskverk och gjorde mig till sist nästan galen pga sitt ljud. Min fru har en imac G4 (Tangerine) 2 meter från min iMac G5 och när den är på kan jag inte ens höra min iMac G5. Sitter jag själv och jobbar är den faktiskt häpnadsväckande tyst. Men inte helt tyst. Den surrar lite grann. Jag är i alla fall oerhört nöjd. Dessutom är det en nästan skrämmande bra dator.
Mraider

Hej,
det här min presentation, skrivet av en frilansjournalist som alltid arbetat med och älskat Mac. Jag sålde tyvärr min första Mac, en Plus, vilket jag ångrar idag. Men i husets förråd står fortfarande min Classic, en Powerbook 145b och en PowerMac 6100. Och alla fungerar perfekt än idag. Just arbetar jag vid en G4 (Quicksilver) och min fru kör en tangerinefärgad iMac. Jag har också en Powerbook G4 12" trådlöst uppkopplad. Jag älskar alla mina macar. "Nästan mer än mig", säger min fru. Jag kämpar ofta i motvind då många av mina kompisar jobbar i datorbranschen och självklart (för dem alltså) bara kör PC. Men det senaste året har de trots allt börjat mjukna i sin hållning mot Mac. iPoden har naturligtvis gjort sitt till.
Just nu börjar jag grunna på om inte en MacMini skulle kunna få ersätta Quicksilvern´ som surrar ganska högt. Eller kanske en iMac G5 skulle passa bättre. Jag kan inte hjälpa att jag är en Macoholic, det är ju trots allt bättre än att vara Alcoholic… eller…

Mraider

1