Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
stefanvit

stefanvit

Medlem
  • Registrerad 2003-07-05
  • Senast aktiv 2010-07-16
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen stefanvit har skrivit i forumet.

1

Hejsan, Keynote till iPaden är rätt trevligt, saknar lite finesser dock verkar det som. Jag hittar inget sätt att lägga in videoklipp i min presentation, Googlesökningar avslöjar inga lösningar...

Är det någon som listat ut hur man gör?

Jag lade just vantarna pa en iPhone... Jag maste saga att den ar otrolig. Har pillat pa den till och fran idag och den kanns verkligen sci-fi jamfort med manga mobiler. Den upplevs dock inte som en telefon... Mer som en kombinerad email, surf och kommunikations apparat. Apple har verkligen pillat ihop ett suverant paket med smaprogram som hittils har funkat perfekt. Du kan kolla upp adresserm googla, fa vagbeskrivningar, vaderleksrapporter, kolla youtubefilmer.

Jag har agt PDAs sedan Newtonen kom ut och den har kanns verkligen som en skon investering. Jag overvager for forsta gangen att helt ge upp min trotjanare Palm TX.

Man syncar den och aktiverar den via iTunes vilket ar ratt intressant. Funkade perfekt, laddade ner foton via iPhoto, mp3or till gymmet via iTunes osv.

Den salde slut pa de flesta butiker men nagra storre Applebutiker i LA hade nastan obegransat med dem. Ryktet var att alla som ville ha en iPhone skulle kunna fa tag pa en... Verkade stamma.

Jag har en till salu om du vill köpa en om din är paj. Du får den för några hundringar... jag använder den inte.

Kop en ny skarm pa ebay, de saljs dar da och da. Det ar inte sa knepigt att byta dem.

Kan inte lova nat, jag har bara gjort det pa pre g4 powerbooks och jag har bara foljt instuktioner jag har hittat online!

For oss med gamla skona powerbookar innan USB portarna skulle det vara schysst med ett PC kort med Bluetooth. Det finns en uppsjo med PC kort till Windowsmaskiner, men vet nan om det finns nat som funkar pa Macintosh?

Jag har haft en 35gb 5400 ibm disk i min Pismo i typ 3 ar och den funkar finfint. Jag marker ingen storre hastighetsskillnad dock. Ibland undrar jag om den tom startar upp ur sleep mode langsammare av nan anledning...

1