Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
asjogren

asjogren

Medlem
  • Registrerad 2003-09-16
  • Senast aktiv 2005-10-20
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen asjogren har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av screwpull:

Har samma problem med min! Efter ca 10 omstarter samma dag så la SIM kortet av helt. Fick ett nytt och nu beter sig den konstigt igen. Ibland tappar den kontakt med alla nät och tycker att SIM kortet är inaktivt. Startar man om så fungerar det.

Enligt SE support kan det vara dålig "bränning" av FW som spökar. Jag är urless faktiskt. Ska gå tillbaka med mobilen och be dem uppgradera och fungerar det inte så vill jag ha en ny. Tydligen så ska det finnas en helt ny FW ute nu.

:rolleyes:

Precis samma problem hade jag. I början sade den "ogiltigt SIM-kort". Sedan slutade den med det, men startar om sig, ibland så ofta som var tionde minut. Jag har bytt SIM-kort, men det gjorde inget skillnad. Hör gärna av dig om du lyckas ordna det! Som grädde på moset får jag skitkort batteritid eftersom den startar om sig hela tiden...

Ursprungligen av screwpull:

MIDI hackar inte för mig utan bara MP3, ibland låser sig hela mobilen och startar om precis som en dator. Det sjuka är att man inte behöver slå in pin koden igen.

Har dunkat i ett minneskort på 128MB så minnet kan det inte bero på heller att MP3 filerna hackar. Får testa vidare....

Min Z1010 startar också om sig OFTA. Minst en gång per timme. Jag har provat utan memorystick i och har samma problem, så det är nog inte p.g.a. att jag lagt in någon skit. Funderar på att lämna in den, men hörde att många har samma problem, så jag väntar ev på att det kommer ny firmware. Någon som har någon erfarenhet i omstartsfrågan?

-> Anders

Hejsan!

I manualen står det att Z1010:an skall stödja wav, mp3, mp4 (m.m.). Då undrar jag vilken av mpeg-4:as audio-codec de menar med mp4. Någon som har info? Någon som fått itunes-aac att fungera?

-> Anders

Gäller scriptet 3G (UMTS?) eller bara GPRS. Jag har gratis 3G-dataöverföring med Comviq fram till 31/12 och skulle gärna utnyttja det med maccen. Jag har för övrigt inte blåtand-adapter, utan behöver köra över USB.

Tackar på förhand

Anders

Ursprungligen av PatricR:

OK!

Bifogar modemscriptet här.
Håll till godo!

Fick just med ett 802.11g-kort som del i ett paket och tänkte testa det på min PBG4. Kommer upp som "ethernet device 2" i nätverksinställningarna. Ingen dhcp-kontakt...

Har någon sett något om hur man kan få det att fungera? På lådan står: "OfficeConnect Wireless 11g PC Card" och part nr: 3CRWE154G72

Tacksam fö all info!

-> Anders

1