Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nordicpenguin

nordicpenguin

Medlem
  • Registrerad 2003-09-17
  • Senast aktiv 2006-05-26
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen nordicpenguin har skrivit i forumet.

1

Jag köpte en telefonadapter och medföljande program från Ovalab. Mycket trevliga funktioner och man kan sätta upp egna telefon-tjänster á la "tryck 1 för att lämna meddelande till ...." och allt är ändringsbart i AppleScript. Testa den...

http://www.ovolab.com/phlink/

Ursprungligen av ztaafen:

Varför vill du ta bort ditt konto? Det kanske inte går? Räcker det inte med att sluta använda det? Om tex en person med många inlägg tar bort sitt konto, då försvinner ju alla personens meddelanden och trådar kan bli osammanhängande, rätt?

Självklart går det att stänga av eller radera ett konto. Tja, om jag inte tänker besöka forumet längre så är det inte lönt att vara med i statistiken heller. Så nu är det väl 16 999 medlemmar kanske

Trådar och meddelanden kommer inte att raderas, ingen fara. Det är bara att jag inte längre kan logga in och göra ändringar i mina inlägg.

Hur tar man egentligen bort sitt konto? Jag har letat efter en "avsluta konto" men har inte haft någon tur.

Det kan ju vara en anledning till 17.000

Martin, du får gärna ta bort mitt konto manuellt annars.

[FONT="Arial"]Nu har jag traskat igenom ett antal böcker om Cocoa och Webobject och tycker att jag börjar få lite grepp om vad det handlar om, men saknar det där sista för att komma igång på riktigt.

Så slog det mig plötsligt... Varför inte ta och slå ett antal kloka huvuden samman och köra lite möten med inrikting på att lära sig mer om detta suveräna operativsystem och hur man kan tämja katten?

När jag var aktiv i SSLUG (Skåne Själland Linux User Group) så hade vi något som danskarna kallar för ett hygge . Man samlas och har det bara allmänt trevligt och förhoppningsvis lär sig något samtidigt.

Är det något som ni andra tycker skulle vara intressant?
Jag är öppen för alla idéer och förslag.

[/FONT]

"Life's unfair - but root password helps!"

1