Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mj12oo

Mj12oo

Medlem
  • Registrerad 2003-09-17
  • Senast aktiv 2004-10-22
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Mj12oo har skrivit i forumet.

1

You bet! Vill du köra trådlöst behöver du ett sånt kit till Xboxen annars kan du ju alltid köra över kabel.

Fredrik

Hej! Jag har PRECIS samma problem, men har Telia ADSL. Trodde ett tag det var där felet låg, men eftersom min gamla grafitgrå Airport funkade klockrent så kan det ju inte vara så.

Jag satt med Apples support i 40 minuter igår och fick "hjälp". De rekommenderade att ladda ner en tidigare version av firmware från http://www.info.apple.com/support/downloads.html. Det hade tydligen funkat på kunder från Norge (?) men det funkade inte för mig. Jag testade med v5.1 och v5.0.4 (v5.1.1 är den senaste och följer med Admin Utility 3.1.1 som du kör).
De bad mig även säkerställa att Airporten var inställd i compatible mode (alltså stödjer både 802.11b och 802.11g). Det var den i mitt fall.

Tydligen är Apple i alla fall medvetna om problemet (det fanns med i deras problemdatabas) och jobbar på en fix, men hur lång tid det kommer ta vete gudarna...

Idag har jag bootat om (= ryckt ut sladden ur) Airporten 8 gånger och håller på att bli vansinnig. Snart åker den ut! Synd att den gamla grafitgrå Airporten stödde VPN för du hade jag inte tvekat en sekund att hiva den vita i soporna...

1