Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tylerdurden

tylerdurden

Medlem
  • Registrerad 2003-09-27
  • Senast aktiv 2008-12-23
  • Antal inlägg 23

Foruminlägg

De senaste inläggen tylerdurden har skrivit i forumet.

FCP och FCE har stöd för att exportera kapitel-markörer oavsett vilket format de exporterar till. QT Player och iMovie gör inte det, mig veterligen.

Hmmm... få se... alla tycker jag är en bakåtsträvare... ingen håller med mig... och jag kan ju inte tala om att jag inte klarar av att anpassa mig till en ny värld... Ja! Jag vet! Jag skriver att jag har ett hemligt projekt och att det går bäst att genomföra i OS-nånting-till-och-med-mycket-tidigare-än-9.

Kom igen Ingemar, väx upp. Om du vill ha någon som helst trovärdighet så får du vackert lista alla de program som du tydligen inte kan leva utan och som inte utvecklas för OSX. Annars är det nära till hands att anta att det är DU som inte utvecklas för OSX, och inte programmen.

När du ändå är i listar-tagen kan du gärna lista alla de utvecklare som slutade utveckla för MacOS när 9 blev X, och istället flyttade över till Windows. Vad jag vet har OSX fler utvecklare än Mac OS 1-9 någonsin hade.

Ursprungligen av Adl:

Vill ha.. Det ser riktigt bra ut perfekt att ha som media center till plasman, så nu saknar jag bara en plasma och en Mac mini..

plasman är pa plats sen tidigare. mac mini är beställd!

AftonBlaskan blir väl stämda titt som tätt för ryktesspridning vad jag förstår?

Citat:

Skrevs ursprungligen av draags
Jag tror inte att detta är någon direkt konkurent till imovie som mer är riktade till hemma marknaden.

Eh, va menar du egentligen? Skulle Avid Free DV INTE vara riktat till hemmamarknaden alltså? I så fall undrar jag vilken professionell användare som vill använda ett redigeringsprogram utan några som helst RT streams, ingen preview på extern monitor, ingen media management solution, inga andra editeringsmöjligheter än klipp efter klipp med övergång i timeline och en titler som man i bästa fall kan skratta åt?Det finns gigantiska luckor i Avid Free DV's featureset.

Citat:

Skrevs ursprungligen av draags
Men däremot tycker jag detta är enormt bra - detta ger finalcut konkurens och viceversa.

Avid Free DV har ett featureset som inte är i närheten av Final Cut Express. Och till Final Cut Pro är det ljusår. Avid Free DV är en konkurrent till iMovie, inte Final Cut.

Ta och jämför deras feturesets själv så ser du vad jag menar:

http://www.avid.com/freedv/features.asp
http://www.apple.com/finalcut/