Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
CHCGEIJER

CHCGEIJER

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2003-10-15
  • Senast aktiv 2010-04-19
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen CHCGEIJER har skrivit i forumet.

1

Jag är på jakt efter en bra A4-färglaser-multifunktionsskrivare (scanner/kopiator/skrivare - fax ej nödvändigt). En mycket bra färgåtergivning är allra viktigast, duplex är önskvärt men inte nödvändigt och det får gärna vara arkmatare till scanner/kopiator. Utskriftsekonomi inte oviktigt men sekundärt, liksom inköpspriset.

Kan någon föreslå bästa val med motivation varför?

Ser mycket fram emot svar!!!

Jag behöver kontrollera resultatet av min webbdesign i Windows-baserade webbläsare. För att slippa köpa en separat PC funderar jag därför på Virtual PC. Min normala miljö är en iMac G5 med MacOS 10.4. Är intresserad av andras erarenheter av Virtual PC, särskilt:

- Är det stabilt och driftsäkert, d v s ingen risk för haverier. filkorruption eller andra större problem?
- Fungerar det enkelt och bra?
- Är det enkelt att installera?
- Vilken Windows-verision fungerar bäst för min Mac-konfiguration och för att få bästa visningsresultat Windows-baerade webbläsare (framförallt IE 5 och 6, Mozilla, Firefox och Opera)?
- Något annat värt att dela med sig av?

Tacksam för alla svar!

Sedan längre tid har jag problem med min PB G4/400. Med oregelbundna (nyckfulla) interfall uppträder små eller stora fält av flimmrande röd-rosa och/eller ljusgöna fält på skärmen. Fälten ser nästan "kromade" ut och uppträder på skrivbordet, i öppna applikationer och framförallt i grafiska dokument.
Ibland uppstår problemet plötsligt, ibland "växer" det fram, d v s först kommer små flimmrande fläckar som succesivt växer till stora - som värst nästan heltäckande fält. Problemet har hittills försvunnit lika plötsligt och nyckfullt som det uppstår efter några dagar. Ibland är datorn befriad från problemet i månader, ibland dyker det upp med någon veckas mellanrum. Kan någon lista ut vad som kan vara orsaken? Kabelglapp? Logikkort? Videokort? Jag har kollat pixlarna som alla verkar vara ok. Tack på förhand för alla initierade råd!

1