Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mats Björnström
  • Plats Lidingö
  • Registrerad 2001-05-04
  • Senast aktiv 2015-05-09
  • Antal inlägg 1725

Foruminlägg

De senaste inläggen Mats Björnström har skrivit i forumet.

Jag misstänker att ett program med MMS-funktionalitet skulle bryta mot apples riktlinjer om att program ej får vara igång i bakgrunden. Därför måste det vara Apple själva som utvecklar det. Undantaget skulle väl vara om programmet byggdes kring "push notifications" på något sätt.

Jag testade skriva ett sms själv på iphone samtidigt som de gjorde det i videon och var klar 20 sekunder innan förstaplatsaren. iPhone kom sist när de gjorde det. Tyckte väl att deras representation av skrivhastigheten på iphone var lite väl pessimistisk.

Ursprungligen av IngoX:

Nej den bilden kan inte vara äkta. Ett ovanligt illasinnat exempel på bildmanipulering!

I själva verket härrör orginalbilden från en behjärtansvärd praktikperiod i Vatikanen:

hahaha!

MacSupport har nu tagit över m-store namnet samt köpt upp InWarehouse butikerna:
Macsupport AB

Samtidigt döper Macoteket om sig igen från M-store till M-zone:
Macoteket - Seriös och kunnig personal, låga priser

Låt förvirringen börja

Du kan inte få garantireparation på en jailbreakad eller icke AT&T-aktiverad telefon. Det är ingen mening att försöka från vad jag har hört. Inga undantag ges.

Bästa tipsen verkar vara att vända sig till de svenska firmorna DVDirect eller mumien.se för reparation. Finns ett par trådar om detta på forumet.

Det gick först inte för mig, kunde inte se iPhonen från Things på macen. Men då skapade jag ett nytt trådlöst nätverk från min Mac ("Skapa nätverk" i solfjädern uppe till höger i äpple-raden) och anslöt iphone dit. Då gick det perfa.

Things är suveränt. Alla anteckningar överallt passerar genom det lilla programmet. Inga post-its, inga shoppinglistor, inga anteckningsblock här.

Jag såg ett löv falla från ett träd.

Bra tips. Tog mig 70 minuter att göra backup idag. Helt galet.

Jag har redan köpt Things i app store. Jag använder programmet Things på macen för att hantera all min organisation både på fritiden och i jobbet. Jag tar emot hundratals telefonsamtal och mail under en arbetsdag och allting passerar genom things. Det mest effektiva arbetsflödet jag har haft hittills. Fyra av mina kollegor har även börjat använda programmet nyligen. OmniFocus har inte fallit mig i smaken personligen.

Fick samma problem själv. Sjukt frustrerande. Löste det utan att restora telefonen. Denna lösning funkade för mig och minst en person på modmyifone forumet. Inga garantier att det gör det för dig:

1) Håll fingret på en av ikonerna på startskärmen så att ikonerna börjar dallra.
2) Om du nu har installerat "uninstall" pluginen i Kate så kommer du få upp ett kryss i hörnet av alla ikoner. Klicka på krysset bredvid Kate.
3) En ruta frågar nu om du ska avinstallera Kate. Troligen kan du inte ens välja ett alterantiv. Tryck istället ut ditt simkort med ett gem.
4) Om du ännu inte kan trycka på något, håll in övre knapplås-knappen på telefonen. Har du tur "kraschar" telefonen och du kommer tillbaks till "slide to unlock". Nu bör det gå att klicka på saker.
5) Starta kate. Checka av alla checkboxar. Tryck på Apply. Programmet avinstalleras.
6) Öppna installer.app och ta bort programmet helt. Klart!

Den här tråden diskuterar problemet djupare och tar fram ett par olika lösningar:
Ughh kate just screwed up my phone badly...help? - Page 6 - ModMyiFone.com | iPhone forums, iPhone hacks, iPhone unlock

Jag checkade i checkboxen "Synka inte kontakter utan telefonnummer" som finns någonstans i iTunes om jag inte kommer ihåg fel. Bra tips annars, det går att använda smarta grupper på många sätt.