Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mackult

Mackult

Medlem
  • Plats Lund
  • Registrerad 2003-12-28
  • Senast aktiv 2016-07-14
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen Mackult har skrivit i forumet.

1
Citat:

Snoppy När man installerat 10.5 råkar vissa datorer/användare ut för detta i skivkontroll

Varning: SUID-fil ”System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent” har ändrats och kommer inte att repareras.

Jag får ett sådant meddelande, någon som vet vad det betyder?

Jag får varken Photoshop 7.0 eller Acrobat 7.0 Standard att fungera.
När jag startar Photoshop får jag ett felmeddelande "Ett oväntat och oreparerbart problem har uppstått därför att ett programfel uppstod. Photoshop avslutas nu."
Installationen av Acrobat får datorn att låsa sig.
Har gjort en ren installation av leopard.

Angående sparbanken FINN. Jag testade att aktivera debugmenyn och kunde logga in på finn.se men däremot visades inte menyerna för mina konton, betalning m m. Det brukar ta några dagar innan FINN löst problemet. Under tiden rekommenderar jag att använda en äldre version av Safari.

Senast redigerat 2005-11-02 16:35

Jag arbetar med två stycken 20 tums imacar, dels på jobbet och dels hemma. Den på jobbet är tyst, jag får lägga örat till skärmen för att kunna höra suset från fläktarna men den som jag har hemma är det tinnitusvarning på särskilt sedan jag installerade Tiger. Hemdatorn har ett starkt irriterande brummande ljud som varierar i styrka och som påminner om en mopedmotor. Den ska in på service så snart jag kan undvara den.

Om du ringer med skype till en mobiltelefon i finland, kostar det ca 1.50 kr/min. Om ni båda har skype blir det billigare, dock beoende på vilken typ av uppkoppling ni har.

Ja, men Finn var inte så lättlurad

Slängde safari och satte in en äldre version så nu fungerar det igen. Sparbanken Finn verkar bara stödja Safari 1.2

Bankid på Sparbanken Finn har slutat fungera sedan uppdateringen. Får följande meddelande:Internetbanken stödjer inte din webbläsare.
Dock inga problem på skatteverket.se

Jag arbetar i en midre organisation och har använt stelvio sedan 7-8 månader tillbaka och är fullt nöjd. Är enkelt att använda. Bokföring och redovisning uppfyller helt våra behov. Har dock inte testat skattedeklaration eftersom vi deklarerar via skatteverket.se

Jag har för mig att RagTime 3.2 klarar av 2.1 dokument. Har du prövat RagTime Solo för Mac OS X, kanske kan den verionen lösa problemet. Finns att ladda ner gratis.

1