Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
typographique

typographique

Medlem
  • Registrerad 2004-01-04
  • Senast aktiv 2008-07-14
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen typographique har skrivit i forumet.

1

Införskaffade, men det fungerarde inte åt nåt håll.

Ska ut & skaffa en 4 till 4 pin..så kan jag prova och se om jag kan överföra mellan kamerorna

Provade att Zappa prammet. Hjälpte inte. MEn om Sony.n fungerar så borde det ju vara nåt med panasonicen ..tycker man..fast det har ju fungerat innan.

Cuda har jag använt nån gång när blixten slått ut datorn. Kanske får prova det också.
Har försökt reset:a kameran också.

PelleH: Har bara använt två olika Firewire kablar, i Play-mode (inte PC-mode) och jag har manuellt startat igång bandet i kameran.

StefanS:Har bara testat på mina två datorer. Fast du har en bra tanke där. Jag bara undrar vad det skulle vara som jag ställt in fel, datumen är fixad... och allt annat är ganska mycket standard inställningar. Den dycker inte upp i QT heller. Den finns i System Profiler, men väldigt ospecifierad. Inte som Sony:n – som syns med namn.
MEst materialet är inspellat i Pro Cinema, kanske är det..fast det skall väl inte görs skillnad? Inspelat i SP.

Ingen som har nån slags idé?

(Jag lade från början upp denna fråga under iMovie forumet, men kom på att detta forum nog var mer rätt)

Jag har problem med att ta in film/capture till iMovie. Jag får"no connection.." med min NV-GS400. Kabeln fungerar, jag har gjort alla trick som jag hittat. (stäng av/reset alla firewire, byt ut QuickTime & tagit bort gamla installationer i Reciepts, olika ordning på start upp & startat upp Garageband & spelat på programmets keyboard) Inget fungerar!

Min gamla Sony fungera, så kabeln är det inget fel på (har dessutom provat 2 olika).
Plus att det fungerade en gång efter inköpet när jag testade (i Maj) att ta ini iMovie, men inte nu. Varken på min 2 x 2, 3 G5:a eller min 1,3 G4 PB Alu.
System= OSx 10.4.7. QT Pro är den senaste 7.1.2 på båda maskinerna. Och Sony DCR-PC1 fungerar på båda. Är det nya QT som är problemet?

Någon som har en lösning?

jag ha samma problem.."no connection" med min NV-GS400. Kabeln fungerar, jag har gjort alla trick som jag hittat. (stäng av/reset alla firewire, byt ut QuickTime & tagit bort gamla installationer i Reciepts, olika ordning på start upp & startat upp Garageband & spelat på programets keyboard) Inget fungerar!
Min gamla Sony fungera, så kabeln är det inget fel på (har dessutom provat 2 olika). Plus det fungerade en gången efter inköpet när jag testade (i Maj)som jag gjorde en test, men inte nu. Varken på min 2 x 2, 3 G5:a eller min 1,3 G4 PB Alu. System= OSx 10.4.7. QT Pro är den senaste 7.1.2 på båda maskinerna. Och Sony DCR-PC1 fungerar på båda. Är det nya QT som är problemet?

Någon som har en lösning?

1