Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
evignektar

evignektar

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2004-01-08
  • Senast aktiv 2015-01-26
  • Antal inlägg 73

Foruminlägg

De senaste inläggen evignektar har skrivit i forumet.

Hej,
Jag har under en tid haft ett problem med Safari då jag inte kan se filmer längre. Den säger att jag ska ladda hem och uppdatera adobe flash player. har gjort detta 1000 gånger nu men ändå funkar det inte att tex se filmer på youtube. Har någon haft detta problem. Jag har prövat att ladda hem en ny Safari.. avinstallerat adobe flash player.. och ominstallerat den.. men nej nej.. inget funkar.. nu har jag tröttnat så jag använder Firefox istället.

Hej,
Jag funderar på att köpa en ny MacBook pro 13" och det enda som stoppar mig nu är att jag vill inte ha wifi utan jag vill köra med nätvärkskabel.
Har sett att det saknas uttag för nätvärkskabel!? stämmer det? Finns det något jag kan göra för att köra på kabel?

Hej.
Har letat igenom detta forum men hittar bara gamla trådar kring spel till nano. Jag köpte min Nano för några månader sen och letar efter lite enkla roliga spel såsom mastermind och 4 i rad. Hittar inget på Itunes store. Finns det bara bra spel till Ipod tuch? dela gärna med er av era tips!

Allt Gott
EvigNektar

Det var i word jag hade problemet... och jag har lyckats få bukt med mitt problem. Om ni känner igen detta problem så släng en fil som heter "lingsoft". Den ligger i preferences.

Nu funkar allt som det ska.. tack

problemet har jag haft ända sen jag lade in MS office 2008... sen med 12.2 och med 12.2.1

Tack för din hjälp

Peter

BTW... jag har en powerbook G4 och ingen intel processor...är det det som kan vara felet?

Är det bara jag som har problem med att den stänger av sig själv!! I word hinner jag knappt börja skriva eller trycka på en knapp så stänger programmet av sig självt. Så irriterande.. ska jag behöva gå tillbaka till MS office 2004? eller vet någon vad som är problemet?

Jag har en Powerbook 12" 1.5GHz 1.25 GB ram.

Intressant att höra era historier.. Min batteritid har blivit urusel.. Och detta kan ju handla om att jag var tvungen att byta ut batteriet eftersom det gamla kunde explodera som ni kanske kommer ihåg.
Upplever nu att mina fläktar och processorer går på högvarv. Otroligt irriterande så går dom igång då skärmsläkaren visar sina bilder... Det var bättre förr med Tiger.. Grrrr
Leoparden tar tid och är slö.... GRRRrrr
Jag får vänta några år tills jag har råd att köpa en ny macbook pro.

allt gott i jul
Evig

Jag har just uppgraderat till Leopard på min powerbook G4... och vips så var de kinesiska tecknen borta. Nu funkar allt smidigt igen..
Tycker inte du ska gå över till Pc.. Köp en bättre mac som klarar Leopard istället.
Svik inte din vackra apple tradition.

Vad pratar ni om då ni talar om terminal och terminal tricket? var är terminalen i min G4 PB...
Detta är en gammal tråd men hoppas på svar. Kör system 10.4.11 och har detta jobbiga fel på min mail!!
What to do? what to do?
Peter

Hej
Jag har en PB G4. Mitt problem är då jag skickar mail med det vanliga mailprogramet.
Vissa som tar emot mina mail får ett mail med en massa underliga tecken... tex kinesiska och fyrkanter med mera... Den verkar göra om visa bokstäver jag skrivit till andra tecken...
Inte bra... Kan någon hjälpa mig med vad som är felet..

vänligen
peter

En fråga till... jag är en SE användare och har nu köpt denna nokia.... varför har Nokian så fula Teman... ser windows fult och stelt ut... Hjälp.. finns det något snyggt man kan lägga in????

Hej
Har just skaffat en Nokia N82. Helt underbar... men nu återstår bara att lära sig hur allt funkar eftersom jag var SonyEricsson användare förrut. Har funderingar kring roliga saker man kan ta hem och lägga in. Kanske är det fler som Har n82 här så kan vi tipsa varann. Någon som vet Vad och hur Ngage funkar?

Allt gott i nuet
Peter