Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Peter_N

Peter_N

Medlem
  • Registrerad 2004-02-24
  • Senast aktiv 2004-08-24
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Peter_N har skrivit i forumet.

1

Tack! När man köper en La Cie 52x CDRW så får man bara toast lite med som funkar till classic... Måste man ha toast, vad är det för nåt? Måste man köpa det till osx då?

Det är ju ett obeskrivligt kaos där... Jag gör så att jag ger min brännare till syrran och går och köper en ny på nåt mac-hak... Visst är det så att OSX hittar brännaren automatiskt om den är kompatibel? Är den kompatibel med iTunes automatiskt om den är kompatibel med OSX?

Jag blev utslängd från min favvo-hub för att jag inte hade DC++.. Finns det nån mac-alternativ så att jag kommer in igen.. Jag kör med direct connect rätt och slätt..

Vilka externa CD-brännare är direkt kompatibla till iTunes 4.6, jag har en gammal mac med USB 1.. Jag köpte en brännare som det var ett "Mac OSX"-märke på kartongen.. Men den funkade inte.. Bra köp!

Instruktionerna var inte till nån hjälp då det var för fel modell, jag orkade inte leta vidare efter rätt modell så jag bröt upp hela datorn underifrån med en skruvmejsel. Sen var det bara att skruva bort fyra skruvar och lossa hårdisken, eftersom hårdisken ligger överst av allt så visste jag att "brytaupp-metoden" skulle ge med sig... Har du sett mitt andra inlägg om skärmen? märkligt...

Bytte hårdisk i den och den blev knäpptyst !!

Min skärmbild är hög och smal när jag startar datorn - efter en timma så blir den lägre och bredare. Om jag justerar den i OS så är den likadan när jag startar datorn dan efter. Det verkar som om den breddar bilden när den blir varm. Har någon hört talas om detta, finns det nåt knep eller är det knas på nån elektronik i skämen?? Tack...

Ursprungligen av Per-Olof Rupp:

Fick samma skit med en bildskärm en gång. Mycket retsamt. Annars så ligger nätdelen bra till hands. Eller disken. om hårddisken varvar ner i vila, låter den fortfarande?

Det låter likadant hela tiden, när datorn är på. Förut hade jag OS 9, då kunde jag ta hårdiskvila (processorfläkten vilar väl då också..) och ljudet slutade. Nu har jag OS X så jag kan inte testa det. Men det låter likadant hela tiden, spelar ingen roll om man laddar mycket eller lite etc...

Hur öppnar jag datorn för att smörja fläkten?

Har precis köpt en iMac (350 Mchzh/6gb).. La inte märke till det diskreta pipet som jag upptäckte när jag kom hem.

Fråga: Vad är det som piper? Det är som ett svagt "vinande" som skär i öronen? Vill inte lämna in den till nån service!

Enormt tacksam för alla svar...

1