Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
orpheus

orpheus

Medlem
  • Registrerad 2004-04-09
  • Senast aktiv 2006-03-20
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen orpheus har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av jahve:

Det gick bra att reklamera felet, iBooken är lagad sedan några veckor tillbaka utan kostnad.

Min iBook, köpt genom Apple-store i slutet av maj 2004, visar alla symptom på allvarligt logikkortsproblem. Skall jobba på att reklamera den hos Apple då konsumentköplagen ju säger att jag har rätt till reparation eller utbyte inom två år efter köp, om felet varit ursprungligt.

Ville därför höra mera med dig Jahve, hur fungerade kontakten med Apple? Vilka argument var vinnande för dig för att få felet reklamerat?

Ursprungligen av xplane:

Om det känns så djävla fel köp den snabbare då! Det enda som sker då är att du kommer att grubbla över hur mycket långsammare den sämre datorn är...;)

gott, den tanken har aldrig slgit mig förut, tackar för visdomen!

har bestämt mig för att köpa en iBook, men varje gång jag plockar upp telefonen för att ringa samtalet som kommer att förändra mitt datorbundna liv, tvekar jag angående vilken modell jag egentligen vill köpa. 12 tumsmodellen ser ut att vara otroligt fin och smidig, dessutom kryddad med extra HD och minne skulle den säkert vara ett paket att satsa på. det som gör mig mest fundersam är skillnaden mellan processorhastigheterna på 12:an och den större 14 tumsmodellen. innan jag blir dumförklarad på forumet hoppas jag att någon snabbt och smidigt kan förklara och helst exemplifiera reella skillnader mellan prestandan på de olika modellerna. för mitt ignoranta datoranvändande sinne låter en skillnad på 133 Mhz som en hel massa, och blir lite orolig då jag, allt som oftast, lider av en stark kognitiv dissonans i samband med köp som där det stått och vägt mellan två snarlika produkter med litet skiljande attribut.

1